pRx1 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Bu yaz ailem bana PC almayı düşünüyor ama daha ne alacağıma karar veremedim. Önerebileceğiniz düşük bütçeli, iyi performanslı bilgisayarlar var mı? Teşekkürler.
Bu yaz ailem bana PC almayı düşünüyor ama daha ne alacağıma karar veremedim. Önerebileceğiniz düşük bütçeli, iyi performanslı bilgisayarlar var mı? Teşekkürler.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 15 Aralık 2020 #2 Düşük bütçede 2. El yeteneğinize kalmış ya da APU. Ne kadar bütçe?
pRx1 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 JATDAV dedi: Düşük bütçede 2. el yeteneğinize kalmış ya da APU. Ne kadar bütçe? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3K falan.
JATDAV dedi: Düşük bütçede 2. el yeteneğinize kalmış ya da APU. Ne kadar bütçe? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3K falan.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 15 Aralık 2020 #4 pRx1 dedi: Yaklaşık 3K falan. Genişletmek için tıkla... O zaman APU sistem dizebilirsin rahatlıkla ya da 2. Ele girip 960-1050 gibi sistemler ama 0 olmasını istiyorsan APU tercih et.
pRx1 dedi: Yaklaşık 3K falan. Genişletmek için tıkla... O zaman APU sistem dizebilirsin rahatlıkla ya da 2. Ele girip 960-1050 gibi sistemler ama 0 olmasını istiyorsan APU tercih et.
pRx1 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 JATDAV dedi: O zaman APU sistem dizebilirsin rahatlıkla ya da 2. ele girip 960-1050 gibi sistemler ama 0 olmasını istiyorsan APU tercih et. Genişletmek için tıkla... Onları da bir araştırayım. Teşekkür ederim
JATDAV dedi: O zaman APU sistem dizebilirsin rahatlıkla ya da 2. ele girip 960-1050 gibi sistemler ama 0 olmasını istiyorsan APU tercih et. Genişletmek için tıkla... Onları da bir araştırayım. Teşekkür ederim
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 15 Aralık 2020 #6 pRx1 dedi: Onları da bir araştırayım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... GameGaraj sitesindeki APU bilgisayarlara bakabilirsin, şu an mobilde olduğumdan çok yardımcı olamadım kusura bakmayınız, iyi geceler!
pRx1 dedi: Onları da bir araştırayım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... GameGaraj sitesindeki APU bilgisayarlara bakabilirsin, şu an mobilde olduğumdan çok yardımcı olamadım kusura bakmayınız, iyi geceler!
pRx1 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #7 JATDAV dedi: GameGaraj sitesindeki APU bilgisayarlara bakabilirsin, şu an mobilde olduğumdan çok yardımcı olamadım kusura bakmayınız, iyi geceler! Genişletmek için tıkla... Sorun değil, size de iyi geceler
JATDAV dedi: GameGaraj sitesindeki APU bilgisayarlara bakabilirsin, şu an mobilde olduğumdan çok yardımcı olamadım kusura bakmayınız, iyi geceler! Genişletmek için tıkla... Sorun değil, size de iyi geceler
semilarge Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #8 PCH-POLLUX | Game Garaj PCH-Pollux Özel fiyatlı masaüstü oyuncu bilgisayarları en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
PCH-POLLUX | Game Garaj PCH-Pollux Özel fiyatlı masaüstü oyuncu bilgisayarları en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 15 Aralık 2020 #9 JATDAV dedi: O zaman APU sistem dizebilirsin rahatlıkla ya da 2. Ele girip 960-1050 gibi sistemler ama 0 olmasını istiyorsan APU tercih et. Genişletmek için tıkla... APU nedir ? kısaca bahsedebilir misiniz ?
JATDAV dedi: O zaman APU sistem dizebilirsin rahatlıkla ya da 2. Ele girip 960-1050 gibi sistemler ama 0 olmasını istiyorsan APU tercih et. Genişletmek için tıkla... APU nedir ? kısaca bahsedebilir misiniz ?
pRx1 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #10 semilarge dedi: PCH-POLLUX | Game Garaj PCH-Pollux Özel fiyatlı masaüstü oyuncu bilgisayarları en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
semilarge dedi: PCH-POLLUX | Game Garaj PCH-Pollux Özel fiyatlı masaüstü oyuncu bilgisayarları en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim