Ucuz ve kaliteli internet hangisidir?

Krakenzz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Muğla'da yaşıyorum. İnternet veren şirket Vodafone'dan sağlıyor. Kablosuz bağlantı var. Ama 2 gündür oyunlarda pingim 130'un aşağısına düşmüyor.Delireceğim yeter artık bıktım adam akıllı bir internet önerin. Altyapım yok bu arada.

Ucuz ve kaliteli Türkiyede bulman imkansız ya kesenin ağzını açacan fahiş fiyatlar ödemeye razı olacan yada düşük hızlarda kullanıcaksın 75 liradan başlayan fiyatlarla o bile çok bu vasat altyapıya.

Ucuz ve kalite birbirine çok uzak kelimeler.
Kaliteli olan bir şey ucuz olmaz.
Ucuz olan bir şey kaliteli olmaz.

Bunu en iyi şu şekilde görebilirsiniz, ülkemizde ikinci el araba alıp şu kadar ucuza aldım diye dolananların 1 hafta sonra mahkeme kağıtlarıyla dolandığını gördüğünde anlarsınız.

Ek olarak belli bir miktar parayı gözden çıkarmanız gerekiyor.
Her ne kadar parasını da ödeseniz bu seferde karşınıza alt yapı nedeniyle yaşanan düşük hız sorunlarıyla baş başa kalabiliyorsunuz. Alt yapınız yüksek hızları desteklese bile çoğu zaman o hızları kullanamıyorsunuz.

Ucuza kaliteli bir internet sağlayıcısı bulman zor.

Dediğine göre altyapın yok buda ping gibi sorunlara sebep açar. Lag, Ping gibi sorunlardan kurtulmak istiyorsan biraz paraya kıyıp Turkcell SuperBox kullanabilirsin istediğin her yere götürme gibi şansın oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı