alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Mart 2021 #21 Silinen üye dedi: Bu cidden iyi duruyor. Acaba makrosu var mıdır ona bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sakın almayın. Gamepower önermiyoruz.
Silinen üye dedi: Bu cidden iyi duruyor. Acaba makrosu var mıdır ona bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sakın almayın. Gamepower önermiyoruz.
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.283 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 9 Mart 2021 #22 Bu model harika: Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İstersen kablosuz olarak Rival 3 Wireless var. Silinen üye dedi: Bu cidden iyi duruyor. Acaba makrosu var mıdır ona bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Kullandım 8 ay sonra bozuldu, bütçeniz varsa en iyisini alın 450 TL'ye.
Bu model harika: Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İstersen kablosuz olarak Rival 3 Wireless var. Silinen üye dedi: Bu cidden iyi duruyor. Acaba makrosu var mıdır ona bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Kullandım 8 ay sonra bozuldu, bütçeniz varsa en iyisini alın 450 TL'ye.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #23 pLowstoneK dedi: Benim attığım 2 modele de bakmanı öneririm oyuncu mouse'ları olarak ses getirmiş iki mouse'tur Genişletmek için tıkla... Baktım ama G402 yerine arkadaşın attığı razer daha iyi değil mi?
pLowstoneK dedi: Benim attığım 2 modele de bakmanı öneririm oyuncu mouse'ları olarak ses getirmiş iki mouse'tur Genişletmek için tıkla... Baktım ama G402 yerine arkadaşın attığı razer daha iyi değil mi?
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Mart 2021 #24 Silinen üye dedi: Baktım ama G402 yerine arkadaşın attığı Razer daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Razer daha iyi hocam. Bir de kablosuz isterseniz G305 öneririm.
Silinen üye dedi: Baktım ama G402 yerine arkadaşın attığı Razer daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Razer daha iyi hocam. Bir de kablosuz isterseniz G305 öneririm.
pLowstoneK Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #25 Silinen üye dedi: Baktım ama G402 yerine arkadaşın attığı razer daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... O model de iyidir. Karar sizin.
Silinen üye dedi: Baktım ama G402 yerine arkadaşın attığı razer daha iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... O model de iyidir. Karar sizin.
DI4BLO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.791 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #26 pLowstoneK dedi: O model de iyidir. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: Razer daha iyi hocam. Bir de kablosuz isterseniz G305 öneririm. Genişletmek için tıkla... Normalde analitik düşünerek karar veririm ama Razer çok havalı duruyor. Sanırım bu sefer düşünmeden Razer alacağım.
pLowstoneK dedi: O model de iyidir. Karar sizin. Genişletmek için tıkla... Dreamy Bull dedi: Razer daha iyi hocam. Bir de kablosuz isterseniz G305 öneririm. Genişletmek için tıkla... Normalde analitik düşünerek karar veririm ama Razer çok havalı duruyor. Sanırım bu sefer düşünmeden Razer alacağım.