S Staland Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 399 18 Temmuz 2024 #21 elqiald dedi: Ses kalitesi inanılmaz kötü olan bir mikrofona ihtiyacım var. Görüp görebileceğiniz en dandik mikrofon olmalı. not: evet, ses kalitesini kötüleştirmek için programlar olduğunu biliyorum. Ama bu tip uygulamaları kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... merak ettim neden :d.
elqiald dedi: Ses kalitesi inanılmaz kötü olan bir mikrofona ihtiyacım var. Görüp görebileceğiniz en dandik mikrofon olmalı. not: evet, ses kalitesini kötüleştirmek için programlar olduğunu biliyorum. Ama bu tip uygulamaları kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... merak ettim neden :d.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #22 Staland dedi: Merak ettim neden :d. Genişletmek için tıkla... Söğüş yapacak galiba.
elqiald Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #23 Staland dedi: merak ettim neden :d. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla oyun oynarken kullanacağım.
Staland dedi: merak ettim neden :d. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla oyun oynarken kullanacağım.