Intenso 64 GB Basic Line 3503490 USB 2.0 USB Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Intenso 64 GB Basic Line 3503490 USB 2.0 USB Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Yıllar önce internet kafeden oyun araklarken bu farkı yaşayarak görmüştüm. 2 Adet flash belleğim vardı, birisi 16 GB USB 3, diğeri 8 GB USB 2. Önce USB 3 olana 14 GB'lik bir oyun atmıştım, hatırlamıyorum ama CoD MW serisinden bir oyundu galiba. Çok kısa sürede bitmişti. Sonra onu çıkarıp USB 2 olanı taktım ve olsa olsa 6 GB olan Mafia 2'yi atayım dedim. 14 GB'lik oyunu belki de 15-20 dk ya atmıştım, bu 6 GB'lik oyun aşağı yukarı 30 dk yı geçip hala bitmemişti. Bir de ben saf gibi yükleme ekranını izlerken kafenin sahibi kadın beni görmüştü, ben giderken ters ters bakmıştı. Yani USB 3 hayat kurtarır, USB2 bekletir de bekletir.
Verilerimi en güvenli nerede tutabilirim? Sürekli yanımda olacak. Ayrıca ileri Excel kursuna gidiyorum ve bana ciddi bir şekilde lazım oluyor. Sanal/bulut depolama da saklamak istemiyorum. En iyisi hangisi olur?