Ucuz ve pahalı USB bellek arasında ne fark var?

Makaleler
49
Sorum başlıkta. İki tane ürün atacağım. Kingston'un 64 GB bellek var bende. Ha pahalı ha ucuz; ne fark ediyor?

Okuma yazma ve kalite uzun süre kullanma.

Pahalı olanlarda veri taşıma hızı daha yüksek oluyo.

Okuma/yazma hızi ve verilerin sağlam yerde depolanması.

Hız. Birisi Usb 2 iken diğeri Usb 3. Hızlı olanı almayı tavsiye ederim. Bilgisayarda dosya aktarılmasını beklemek sinir bozucu.

Okuma ve yazma hızı konusunda fark var. Kingston DT100G3, 100Mb/s okuma, 10Mb/s yazma yapabiliyor.

Yazma hızı, okuma hızı. Class 10 hafıza kartını bir telefonda dahili bellek olarak kullandığımızı hatırlıyorum.

Pardon USB Bellek demişsiniz. Ben hafıza kartı olarak yazdım.

Yıllar önce internet kafeden oyun araklarken bu farkı yaşayarak görmüştüm. 2 Adet flash belleğim vardı, birisi 16 GB USB 3, diğeri 8 GB USB 2. Önce USB 3 olana 14 GB'lik bir oyun atmıştım, hatırlamıyorum ama CoD MW serisinden bir oyundu galiba. Çok kısa sürede bitmişti. Sonra onu çıkarıp USB 2 olanı taktım ve olsa olsa 6 GB olan Mafia 2'yi atayım dedim. 14 GB'lik oyunu belki de 15-20 dk ya atmıştım, bu 6 GB'lik oyun aşağı yukarı 30 dk yı geçip hala bitmemişti. Bir de ben saf gibi yükleme ekranını izlerken kafenin sahibi kadın beni görmüştü, ben giderken ters ters bakmıştı. Yani USB 3 hayat kurtarır, USB2 bekletir de bekletir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…