kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Web sitesi açmak istiyorum. Memnun kalacağım ucuz domain ve hosting önerilerinizi bekliyorum.
W WD40 Ziyaretçi 26 Ekim 2020 #2 Uzun yıllardır Natro ile beraber çalışıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım, öneririm. Türkiye’nin Lider Domain & Hosting Markası | Natro Türkiye’nin markası Natro, Domain, Web Hosting, En Hızlı WordPress, Kiralık Sunucu, SSL Sertifikası ürünleri ve en büyük destek ekibi ile 7/24 yanınızda! www.natro.com
Uzun yıllardır Natro ile beraber çalışıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım, öneririm. Türkiye’nin Lider Domain & Hosting Markası | Natro Türkiye’nin markası Natro, Domain, Web Hosting, En Hızlı WordPress, Kiralık Sunucu, SSL Sertifikası ürünleri ve en büyük destek ekibi ile 7/24 yanınızda! www.natro.com
HeKeA Megapat Katılım 12 Ağustos 2016 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #3 Cenuta kendi web sitem dahil 5 web sitesi barındırıyorum mutluyum. Domain için Hostinger.tr'yi öneririm GoDaddy tam bir kan emici.
Cenuta kendi web sitem dahil 5 web sitesi barındırıyorum mutluyum. Domain için Hostinger.tr'yi öneririm GoDaddy tam bir kan emici.
c3c3 Femtopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Domain için: Atak Domain - Uluslararası Domain (Alan Adı) Tescilinde Lider u tercih edebilirsiniz. .com.tr yıllık 40 TL hosting için ise: Web Hosting | Uygun Fiyat Yüksek Performans - OceanBilisim i tercih edebilirsiniz plesk altyapısında aylık 10 TL'ye alabiliyorsunuz. ( biraz geç yazdım ama inşallah yardımcı olmuşumdur)
Domain için: Atak Domain - Uluslararası Domain (Alan Adı) Tescilinde Lider u tercih edebilirsiniz. .com.tr yıllık 40 TL hosting için ise: Web Hosting | Uygun Fiyat Yüksek Performans - OceanBilisim i tercih edebilirsiniz plesk altyapısında aylık 10 TL'ye alabiliyorsunuz. ( biraz geç yazdım ama inşallah yardımcı olmuşumdur)
Oracleo Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 11 Ağustos 2024 #6 slh34 dedi: Bulutatom.com.tr bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin sitenin BTK yer sağlayıcı bildirimi yapılmamış. Ayrıyeten sanırım vergi levhasıda yoktur. Büyük cezalar bekliyor.
slh34 dedi: Bulutatom.com.tr bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin sitenin BTK yer sağlayıcı bildirimi yapılmamış. Ayrıyeten sanırım vergi levhasıda yoktur. Büyük cezalar bekliyor.
O oZayi Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 Alabiliyorsanız güzel hostingten alın alamıyorsanız Ucuz Web Hosting | isimkaydet.com buraya bakın sıkıntı yaşamazsınız.
Alabiliyorsanız güzel hostingten alın alamıyorsanız Ucuz Web Hosting | isimkaydet.com buraya bakın sıkıntı yaşamazsınız.
A abrahamcelebi Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 70 20 Ağustos 2024 #8 Oracleo dedi: Bahsettiğin sitenin BTK yer sağlayıcı bildirimi yapılmamış. Ayrıyeten sanırım vergi levhasıda yoktur. Büyük cezalar bekliyor. Genişletmek için tıkla... Salla pati site yapmış adamlar hosting scriptiyle bari tam Türkçeleştirseydiniz
Oracleo dedi: Bahsettiğin sitenin BTK yer sağlayıcı bildirimi yapılmamış. Ayrıyeten sanırım vergi levhasıda yoktur. Büyük cezalar bekliyor. Genişletmek için tıkla... Salla pati site yapmış adamlar hosting scriptiyle bari tam Türkçeleştirseydiniz
Oracleo Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 128 Çözümler 2 20 Ağustos 2024 #9 abrahamcelebi dedi: Salla pati site yapmış adamlar hosting scriptiyle bari tam Türkçeleştirseydiniz Genişletmek için tıkla... Temayı falan boşver,Adamlar Devlet kayıtlarında yok kaçak iş yapıyorlar
abrahamcelebi dedi: Salla pati site yapmış adamlar hosting scriptiyle bari tam Türkçeleştirseydiniz Genişletmek için tıkla... Temayı falan boşver,Adamlar Devlet kayıtlarında yok kaçak iş yapıyorlar