Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 5 Eylül 2020 #11 Catbop dedi: Webcam güzel fakat yurt dışından geliyor. Benim biraz acelem var. Daha hızlı gelebilecek bir Webcam önerseniz? Genişletmek için tıkla... 200TL bandında pek güzel webcam bulamadım. Olanları da hep yurt dışından geliyor size önerim bütçeyi biraz artırmanız.
Catbop dedi: Webcam güzel fakat yurt dışından geliyor. Benim biraz acelem var. Daha hızlı gelebilecek bir Webcam önerseniz? Genişletmek için tıkla... 200TL bandında pek güzel webcam bulamadım. Olanları da hep yurt dışından geliyor size önerim bütçeyi biraz artırmanız.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.029 Çözümler 86 5 Eylül 2020 #12 Cep telefonunu webcam olarak kullanabilirsin normalde, uzaktan eğitim için de oluyor mu bilmiyorum.
Catbop Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 439 Çözümler 3 5 Eylül 2020 #13 Siyah Martı dedi: Cep telefonunu webcam olarak kullanabilirsin normalde, uzaktan eğitim için de oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor ama sürekli donuyor ve çok kötü bir kalite çıkıyor.
Siyah Martı dedi: Cep telefonunu webcam olarak kullanabilirsin normalde, uzaktan eğitim için de oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oluyor ama sürekli donuyor ve çok kötü bir kalite çıkıyor.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.029 Çözümler 86 5 Eylül 2020 #14 Droidcam ile Youtube'da canlı yayın bile yapıldı ama uzaktan eğitimde belki farklı bir şeyler vardır. Bozuk laptobun sağlam kamerası da USB'ye çevrilebilir.
Droidcam ile Youtube'da canlı yayın bile yapıldı ama uzaktan eğitimde belki farklı bir şeyler vardır. Bozuk laptobun sağlam kamerası da USB'ye çevrilebilir.