Ucuz Windows 10 Lisansı Alınır mı?

Biz hiç 500TL'lik olanı önermedik. 50TL'ye de almıyorsanız, Microsoft ne yapsın?
O fiyat aralığında alınması gerekir tabi ama Microsoft'tan galiba her babayiğit almaz. Ayrıca başka programlar da hep para onlara da mi acaba para veriyosunuz. Adobenin programları gibi olanlar için konuşuyorum. Yoksa sadece işletim sistemi alırım 50 Tl'ye gerisi mühim değil onlar da korsan olsun mu diyenlerdensiniz. Ki sanmıyorum orijinal yeri burası korsan kullanan yoktur

GT-I9300 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

50TL'ye Windows olduğunu bilmeyen birçok insan var. Microsoft kendisi 50TL'ye satsa ve ara sıra indirim yapsa korsan zaten kullanılmayacak basit bir denklem.
50 TL'ye satılan OEM key almak yerine korsan kullananlar ayrı bir aptal zaten. 8000 TL'ye PC topluyor adam 50 TL OEM key almaya kıyamıyor. Sonra FPS düşüşü diye konu açarlar.

50 TL'ye satılan OEM key almak yerine korsan kullananlar ayrı bir aptal zaten. 8000 TL'ye PC topluyor adam 50 TL OEM key almaya kıyamıyor. Sonra FPS düşüşü diye konu açarlar.
Sonra arka plan da bir ton virüs kaynıyor, lisans anahtarın "XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-9999" diye gözüküyor vs vs.

Misal benim geçen seneki aptal halim 10.000 TL sistem toplamayı düşünüp "Lan ismet 20 TL işletim sisteminemi vericez lan" diyişim gibi. Sistem toplamadım ama önermemde hocam. 1 kere vereceksiniz o parayı daha sonra kafanız rahat olacak. Ne olmuş hadi 100 TL olsun biraz geç alırsınız ama önermem. Şuan 2. bilgisayarımda korsan kullanıyorum ve sağ altta sınama modu falan yazıyor uyuzuma gidiyor

Öyle yapanların sistemleri çöksün.
Hocam niye öyle dediniz ki şimdi Olmadı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…