Ucuz yollu black switch klavye önerisi

TheMinor

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S
Arkadaşlar, ucuz yollu bir şey istiyorum. Bütçem var ama sadece takılmak için ve arada oyun oynamak için PC'ye giriyorum, o yüzden yüksek meblağ vermek istemiyorum. En ucuzundan alacaksan bunu al dediğiniz model var mı?

Bütçe ne kadar? Ayrıca Black switch zorunlu mu? Bir de boyut tercihin nedir?

Hocam bütçe 2000 civarı. Black switch zorunlu değil ama olsa güzel olur çünkü ses çıkmasını istemiyorum amaç çok ses çıkmasın ama mekanik hissini de versin yani. Boyut olarak da %60-80 falan.

Hocam bütçe 2000 civarı. Black switch zorunlu değil ama olsa güzel olur çünkü ses çıkmasını istemiyorum amaç çok ses çıkmasın ama mekanik hissini de versin yani. Boyut olarak da %60-80 falan.

O bütçenin en iyi ürünlerinden biri bu şu an.

Hocam güzel teşekkür ederim ancak siyah renk olması gerek çünkü aslında kendime almayacağım ve alacağım kişi siyah renk dışında böyle renkli şeylere kabul olmaz.

Hocam güzel teşekkür ederim ancak siyah renk olması gerek çünkü aslında kendime almayacağım ve alacağım kişi siyah renk dışında böyle renkli şeylere kabul olmaz.

Bunlar da mı olmaz hocam, bir göz atsın.

Bunlara da göz atabilir üstte attıklarımı beğenmezse.

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…