Ucuza 1 yıllık Game Pass almak

12 aylık EA Play al sonra ödemeleri yönet kısmından Game Pass Ultimate yükselt de 45 tl ye yükseltiyorsun toplam 12+1 ay Game Pass Ultimate oluyor.

Sanırım artık Store uygulamasında da hediye seçeneği çıkmıyor, yani 6 ay seçeneği yok edilmiş.

12 aylık EA Play al sonra ödemeleri yönet kısmından Game Pass Ultimate yükselt de 45 tl ye yükseltiyorsun toplam 12+1 ay Game Pass Ultimate oluyor.
EA Play'in çevrim miktarı 6'ya 1, yani 12 aylık EA Play, 2 aylık Game Pass Ultimate'a dönüyor olmalı. 13 ay oluyorsa bir bug var sanırım, düzeltilmiş olabilir.

Öyle bir bug var zaten. İnsanlar denemişti ama düzeldi mi bilmiyorum.

@Crvena Zvezda oyuncustoredan aldı kendisi gayet memnun oraya bakabilirsiniz isterseniz kendisinede sorabilirsiniz.

Evet fark ettim. Hocam EA Play ile pahalı oluyor ben ucuza almak istiyorum artık alamayacağım . Hep banad denk gelir.

Evet fark ettim. Hocam EA Play ile pahalı oluyor ben ucuza almak istiyorum artık alamayacağım . Hep banad denk gelir.
İlla ki Ultimate ihtiyacınız varsa 3 aylık Live Gold'larla yapmak hala avantajlı sanırım. 3 ay 75 tl, 3 yıl 900 TL + 45 TL oluyor. 3 yıllık Ultimate'ı kendi başına alsanız 1620 TL ediyor. Yarı yarıya daha ucuz hala.

Benim Ultimate'a ihtiyacım yok, sadece PC için kullanacağım o da aylık 30 TL zaten. 3 yıllık toplu almak pek fiyat değişikliği yapmıyor, o yüzden denemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…