Furkqnkorkt Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 17 9 Şubat 2020 #1 Gittigidiyoradan ucuza Windows 10 anahtarı aldım ve kullandım. Sonra Google'a kodu yazdığımda aynı kod farklı yerlerde paylaşılmış. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2020
Gittigidiyoradan ucuza Windows 10 anahtarı aldım ve kullandım. Sonra Google'a kodu yazdığımda aynı kod farklı yerlerde paylaşılmış.
scorpion75 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker, fotoğrafçı 9 Şubat 2020 #2 Normal sonuç. Şikayet edip iade iste.
foxhound Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 80 Makaleler 1 Yer dev/sda/1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Coder 9 Şubat 2020 #3 Dostum ucuza dediğin anahtar aslında korsan. Ne bekliyorsun 10 liraya aldığın anahtarın retail version olacağını mı düşünüyorsun.
Dostum ucuza dediğin anahtar aslında korsan. Ne bekliyorsun 10 liraya aldığın anahtarın retail version olacağını mı düşünüyorsun.
Furkqnkorkt Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 17 9 Şubat 2020 #4 peki sıkıntı çıkar mı aynı kodu kullandığım için
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 11 Şubat 2020 #5 Furkqnkorkt dedi: peki sıkıntı çıkar mı aynı kodu kullandığım için Genişletmek için tıkla... OEM key satın almışsın aynı anakartı kullandığın sürece bir sıkıntı çıkmaz, 2 sene önce aldığım OEM Windows 10 Pro keyi geçenlerde topladığım yeni sistemde kullandım problemsiz kullanıyorum. 1000-1500 TL verip retail key alacak halimiz yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Furkqnkorkt dedi: peki sıkıntı çıkar mı aynı kodu kullandığım için Genişletmek için tıkla... OEM key satın almışsın aynı anakartı kullandığın sürece bir sıkıntı çıkmaz, 2 sene önce aldığım OEM Windows 10 Pro keyi geçenlerde topladığım yeni sistemde kullandım problemsiz kullanıyorum. 1000-1500 TL verip retail key alacak halimiz yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et