Ucuza Apex Coin nasıl alınır?

Steam'de var olan Apex legens hesabına ucuza Apex coin almanın bir yolu var mıdır? 350-360 TL vermek biraz koyuyor daha ucuza ucuza almanın bir yolu varsa denemek isterim.

3 sitede benim ihtiyaçlarımı gidermiyor 1000 coin alacağım. Oyunforda stok yok, bynogame daha pahalıya satıyor, etail'de ise direk 1000 coin satışı yok. Ek olarak hangi siteye baksam EA Play'de çalışır Steam'de çalışmaz ibaresi var. Ben buralardan Coin alınca Steam'deki hesabıma aktaramıyor muyum?

Gamesatışta daha pahalıya satıyor.

Steam'de var olan Apex legens hesabına ucuza Apex coin almanın bir yolu var mıdır? 350-360 TL vermek biraz koyuyor daha ucuza ucuza almanın bir yolu varsa denemek isterim.
Direkt Steam'den alınıyor ise eğer Nays indirip oradan satın al en azından %10 iade veriyor. Ayrıca ilk kez kullanacaksan ilk para yatırmana da 20₺ veriyor. Onun dışında e-pin olarak alınıyor ise Hepsiburada gibi sitelerde bak, orada daha uygun ise yine Nays online alışverişlere %15 iade veriyor. Verebileceğim tek fikir bu.

Doları 330'ten hesap etsek, 20+%10 en fazla 55 TL kurtarabiliyorum. Bu fena değil gibi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…