Ucuza Bulununan iPad 8.nesil alınır mı?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,tablet almak hiç aklımda yokken piyasası 7-8k olan ipad 8 içok çok daha ucuza buldum,pil sağlığı 95-100 aralığında kılıf var fatura var kablo adaptör bulunuyor darbe hiçbişeyi yok tertemiz ayrıca param güvende var satıcı yorumları da çok çok iyi sizce alınırmı?

Beni en çok çeken şeylerden biri ios 26 alması.

Kılıf + fatura + orijinal kablo adaptör var diyorsunuz. Pil sağlığıda gayet yerinde.

Fiyatı uygun diyorsanız, param güvende seçeneği ile kesinlikle satın alıp deneyimleyebilirsiniz. Satıcının dediğinden farklı bir sorun veya sizi üzecek durumla karşılaşırsanız da sarı site aracılığıyla, satıcı ile iletişime geçmeden direkt iadeye yollayın. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam şimdi baktım 5650 tl 32 gb çok içime sindi şahsen ayrıca ios 26 alıyor galiba.

Hocam iPadOS 26 alabilir ama gelen özellikleri en en en minimumda kullanırsınız o bile zor.
Bence alınmamalı.

32GB ile hiçbir şey yapabileceginizi sanmiyorum. Hatta iPadOS 26'ya bile guncellerken sorun yaratabilir.

32GB ile hiçbir şey yapabileceginizi sanmiyorum. Hatta iPadOS 26'ya bile guncellerken sorun yaratabilir.
Bildirimleri görmedim şimdi farkettim 32gb az şuanki aktif tabletim de aynı şekildeydi çok bir sorun yaratmadı şahsen uzun vadede pek sağlıklı değil biliyorum ancak fiyatını baz aldığımız zaman 32gb gayet sıkıntısız geldi bana sonuçta iPad.

Hocam iPadOS 26 alabilir ama gelen özellikleri en en en minimumda kullanırsınız o bile zor.
Bence alınmamalı.
Betasını kullanan insanlar genel olarak kötü olmadığını 1-2 şey dışında pek bir fark olmadığını söylemiş tabi buradaki tek kötü yanı 32gb olması en fazla 20gb kalır tabii kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…