Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.777 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ocak 2023 #11 futs dedi: 250 TL de çok uçuk geliyor ya CS:GO için ama başka yapacak bir şey yok galiba. Genişletmek için tıkla... Şahsen o oyuna 250 TL vermeye değmez bence tabii zevk alıyorsan ver ama ben oyunu uzun süre oynadım ve artık oynamaya değeceğini düşünmüyorum (şahsen)
futs dedi: 250 TL de çok uçuk geliyor ya CS:GO için ama başka yapacak bir şey yok galiba. Genişletmek için tıkla... Şahsen o oyuna 250 TL vermeye değmez bence tabii zevk alıyorsan ver ama ben oyunu uzun süre oynadım ve artık oynamaya değeceğini düşünmüyorum (şahsen)
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #12 Oyun hala oynanır zevk alıyorsanız. Bende yakın zamanda aldım prime. Oyun gayet oynanır bence.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Ocak 2023 #13 Hocam seçkin olmayan hesaplara kasa düşüyor mu? Eğer kasa düşüyorsa biriktirip satıp o parayla alın.
Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #14 HanDuo dedi: Hocam seçkin olmayan hesaplara kasa düşüyor mu? Eğer kasa düşüyorsa biriktirip satıp o parayla alın. Genişletmek için tıkla... İtem de kasa da düşmüyor.
HanDuo dedi: Hocam seçkin olmayan hesaplara kasa düşüyor mu? Eğer kasa düşüyorsa biriktirip satıp o parayla alın. Genişletmek için tıkla... İtem de kasa da düşmüyor.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #15 HanDuo dedi: Hocam seçkin olmayan hesaplara kasa düşüyor mu? Eğer kasa düşüyorsa biriktirip satıp o parayla alın. Genişletmek için tıkla... Seçkin olmadığı sürece iten düşmez.
HanDuo dedi: Hocam seçkin olmayan hesaplara kasa düşüyor mu? Eğer kasa düşüyorsa biriktirip satıp o parayla alın. Genişletmek için tıkla... Seçkin olmadığı sürece iten düşmez.
Large TV Man Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 721 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Ocak 2023 #16 Sürekli oynuyorsanız bence alın. Sık sık kasa da düşürürsünüz, düşen kasalarla prime parası rahat çıkar zaten.
Sürekli oynuyorsanız bence alın. Sık sık kasa da düşürürsünüz, düşen kasalarla prime parası rahat çıkar zaten.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #17 Evet uzun süre oynarsanız düşen kasaları satıp parasını çıkarabilirsiniz.