Cyberpunk 2077 Steam keyi yok bildigim kadariyla.CDKeys diye bir site var dün age of empires aldım daha ucuza geliyor bir bakabilirsin. Kodu alırken translate kapatmayı unutma kodu değiştirebiliyor
Cyberpunk 2077 Steam keyi yok bildigim kadariyla.CDKeys diye bir site var dün age of empires aldım daha ucuza geliyor bir bakabilirsin. Kodu alırken translate kapatmayı unutma kodu değiştirebiliyor
CDKeys diye bir site var dün Age of Empires aldım daha ucuza geliyor bir bakabilirsin. Kodu alırken translate kapatmayı unutma kodu değiştirebiliyor.
Cyberpunk 2077 Steam keyi yok bildigim kadariyla.
Cok kez indirime giriyor. Buyuk ihtimalle girer diye dusunuyorum.Peki Steam'de indirime girer mi 20 Kasıma kadar sizce.
Sonbahar indirimlerinde girebilir ama oda 21 kasımda başlıyor. Ben şahsen CD PROJECT şirketinin normal bir günde dahi oyunlarına indirim getirdiğini gördüm bir çok kez. 20 günde girer mi orası biraz meçhul isterseniz beklersiniz girerse 400tl cepte kalır ama şuan alıp 20 güne de oyunu bitirebilirsiniz.36 dolar.
Peki Steam'de indirime girer mi 20 Kasıma kadar sizce.
Sonbahar indirimlerinde girebilir ama oda 21 Kasım'da başlıyor. Ben şahsen CD project şirketinin normal bir günde dahi oyunlarına indirim getirdiğini gördüm birçok kez. 20 günde girer mi orası biraz meçhul isterseniz beklersiniz girerse 400TL cepte kalır ama şu an alıp 20 güne de oyunu bitirebilirsiniz.
Cyberpunk indirime girdi.Daha PC'yi almadım hocam AAA olarak sadece Cyberpunk Spider-Man Uncharted kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.