crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.932 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Uzun süredir arıyorum ama bulamadım. Steam'de de dolar ile pahalı satılıyor, biliyorsunuz. Bildiğiniz bir site vs. var mıdır? PC için soruyorum.
Uzun süredir arıyorum ama bulamadım. Steam'de de dolar ile pahalı satılıyor, biliyorsunuz. Bildiğiniz bir site vs. var mıdır? PC için soruyorum.
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 15 Haziran 2025 #2 crqdles dedi: Uzun süredir arıyorum ama bulamadım. Steam'de de dolar ile pahalı satılıyor, biliyorsunuz. Bildiğiniz bir site vs. var mıdır? PC için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Games bakmadıysanız öneririm.
crqdles dedi: Uzun süredir arıyorum ama bulamadım. Steam'de de dolar ile pahalı satılıyor, biliyorsunuz. Bildiğiniz bir site vs. var mıdır? PC için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Epic Games bakmadıysanız öneririm.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.932 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 irfantr452 dedi: Epic Games bakmadıysanız öneririm. Genişletmek için tıkla... Başlığa Altın Hücre yazmıştım ama moderatör silmiş. Oyunum var zaten. İki tarafta da, Epic'ten bedavaya dağıtıldığında almıştım.
irfantr452 dedi: Epic Games bakmadıysanız öneririm. Genişletmek için tıkla... Başlığa Altın Hücre yazmıştım ama moderatör silmiş. Oyunum var zaten. İki tarafta da, Epic'ten bedavaya dağıtıldığında almıştım.