Merhabalar öncellikle, keronhosting.com adlı siteden "hosting" aldım ve hosting mi önce alınır domain mi bilmiyorum. Arkadaşlar şimdi keronhosting alan adı alımlarını bir süre kapattı bizimde durum acil bana acil bir ucuza domain alma sitesi lazım ve domain transfer falan nasıl oluyor biri öğretebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Register domain names at Namecheap. Buy cheap domain names and enjoy 24/7 support. With over 18 million domains under management, you know you’re in good hands.
Register domain names at Namecheap. Buy cheap domain names and enjoy 24/7 support. With over 18 million domains under management, you know you’re in good hands.
IONOS offers the domain you want at a great price, including free essentials such as an SSL certificate, Free Domain Connect for easy DNS setup, and up to 10,000 subdomains.
www.ionos.com
Bu sitede 1-10 dolar olabiliyor. Tabi alacağınız domain e göre değişiyor.
Arama yaptığınız zaman en aşağıda "Explore 400+ Additional Extensions" kısmı var. Oraya bastığınız zaman önünüze bir sürü filtre çıkacak. Oradan "$2 or less" işaretleyin.
Arama yaptığınız zaman en aşağıda "explore 400+ additional extensions" kısmı var. Oraya bastığınız zaman önünüze bir sürü filtre çıkacak. Oradan "$2 or less" işaretleyin.