Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 15 Ağustos 2021 #11 iasyxel dedi: Merhaba benim kredi kartım alırken almıyor yardımcı olabilir misin namecheap. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı e-ticaret işlemlerine açık olması gerekiyor. Kartınızın mobil uygulamasından işlem kısıtı sekmesine girerek yapabilirsiniz.
iasyxel dedi: Merhaba benim kredi kartım alırken almıyor yardımcı olabilir misin namecheap. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı e-ticaret işlemlerine açık olması gerekiyor. Kartınızın mobil uygulamasından işlem kısıtı sekmesine girerek yapabilirsiniz.
iasyxel Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 212 15 Ağustos 2021 #12 Asdasgudas dedi: Yurt dışı e-ticaret işlemlerine açık olması gerekiyor. Kartınızın mobil uygulamasından işlem kısıtı sekmesine girerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aldım ben sorun yok her şey için sağ ol GoDaddy'den 8TL'ye aldım aynı site ismini.
Asdasgudas dedi: Yurt dışı e-ticaret işlemlerine açık olması gerekiyor. Kartınızın mobil uygulamasından işlem kısıtı sekmesine girerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aldım ben sorun yok her şey için sağ ol GoDaddy'den 8TL'ye aldım aynı site ismini.