Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.661 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #11 Alquard dedi: Evet birçok hizmeti var istediğini alabilirsin biraz reklam gibi oldu. Güvenilir fakat buna eminim yıllardır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim domain yanında hosting de mi sağlıyor ücretsiz.
Alquard dedi: Evet birçok hizmeti var istediğini alabilirsin biraz reklam gibi oldu. Güvenilir fakat buna eminim yıllardır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim domain yanında hosting de mi sağlıyor ücretsiz.
Alquard Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 374 Çözümler 19 6 Ocak 2023 #12 Zerolite dedi: Hayır demek istediğim domain yanında hosting de mi sağlıyor ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Sağlamıyor diye biliyorum arada kampanyalar vs oluyor. 5tlye bile kendine uygun hosting ayarlayabilirsin. Fakat ilk hosting aldığında süre 1 yıllık olduğu için fiyat uçuk görünebilir oradan 1 aylık ayarlayabilirsin.
Zerolite dedi: Hayır demek istediğim domain yanında hosting de mi sağlıyor ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Sağlamıyor diye biliyorum arada kampanyalar vs oluyor. 5tlye bile kendine uygun hosting ayarlayabilirsin. Fakat ilk hosting aldığında süre 1 yıllık olduğu için fiyat uçuk görünebilir oradan 1 aylık ayarlayabilirsin.