T Tuna688 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Eskiden ucuza Game Pass alma yolları vardı Live Gold alarak. Onlar hala çalışıyor mu veya başka bir yol var mı?
Eskiden ucuza Game Pass alma yolları vardı Live Gold alarak. Onlar hala çalışıyor mu veya başka bir yol var mı?
ThunderStruck Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 150 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Monitoring Uzmanı 3 Ağustos 2023 #2 Hayır maalesef. O yöntem microsoft tarafından fixlendi
T Tuna688 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 ThunderStruck dedi: Hayır maalesef. O yöntem Microsoft tarafından fixlendi. Genişletmek için tıkla... Yıllık Game Pass alınmıyor mu bakıyorum sadece aylık gözüküyor.
ThunderStruck dedi: Hayır maalesef. O yöntem Microsoft tarafından fixlendi. Genişletmek için tıkla... Yıllık Game Pass alınmıyor mu bakıyorum sadece aylık gözüküyor.
ThunderStruck Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 150 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Monitoring Uzmanı 3 Ağustos 2023 #4 Tuna688 dedi: Yıllık Game Pass alınmıyor mu bakıyorum sadece aylık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum
Tuna688 dedi: Yıllık Game Pass alınmıyor mu bakıyorum sadece aylık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum