Ucuza Game Pass kodu nereden alınabilir?

Federikos

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir zamanlar forumda satan arkadaşlar vardı, onlardan temin ediyorduk fakat şimdi hiçbiri satmıyor sanırım. İtemsatış gibi sitelerden almaya da çekiniyorum biraz.

Orijinali zaten yeterince ucuz. Başka sitelerden alıp riske girmeye gerek yok. Ayrıca ucuza satılanlar hiç üyelik almayanlar içindi.

Forumda satan kişiler mevcut hesapta da geçerli kod satıyordu bu arada. Ayrıca hocam bazı satıcılar 3-4 aylığını 30 TL'ye satıyordu o ucuzluktan bahsediyorum. Ama dediğinizde haklısınız diğer siteler güven vermiyor orijinal alırım daha mantıklı.

@Benjamin the Ferel in dediği gibi zaten ucuz daha ne kadar ucuz olabilir.

Ama "İtemsatış"ta 10 TL'ye bulabilirsin. Fakat çoğu EA Play üyeliği içermiyor. EA oyunlarına erişemezsin (FIFA, Sims, F1 22, Battlefield, NFS).

Yok hocam geçen sene ilk defa kod alacağımda da içime sinmemişti o site. Şimdide alacağımı sanmıyorum.

Forumda satan kişiler mevcut hesapta da geçerli kod satıyordu bu arada. Ayrıca hocam bazı satıcılar 3-4 aylığını 30 TL'ye satıyordu o ucuzluktan bahsediyorum. Ama dediğinizde haklısınız diğer siteler güven vermiyor orijinal alırım daha mantıklı.
Ben kendim de forumda satan birisinden aldım zaten. Ancak artık stok yokmuş. Orijinal mantıklı zaten zam gelecek büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı