Ucuza Game Pass nasıl alınır?

Eskiden Nitro alana hediye veriliyordu ve bunu stoklamışlardır. Diyeceğim şu ki İtemsatış gibi sitelerden 3 aylığını 10-20 TL'ye alabilirsiniz.

Arkadaşlar soruyu soran arkadaşın sorusuna odaklanmak yerine bit yeniği arıyorsunuz. Hocam şu linkten 2 aylığını 15 TL'ye alabilirsiniz:
Arkadaşın maddi durumunu bilmeden 30 TL'ye zorla aldırmaya çalışmanız ne kadar doğru? Böyle bir fırsattan haberi var ve bunu kullanmak istiyor, hakkı. Kullanmasına engel olamazsınız.

Edit: Satıcı hakkında bir bilgim yok. Daha önce bu siteden ürün satın almıştım ama bu satıcıyı hiç kullanmadım. Gezinirken denk geldiğimi için sorunuzu görünce atayım dedim

Çok teşekkür ederim

Dosta korku, Düşmana güven veriyor o arkadaşımız

EA Play dahil degildir diyor FIFA 22 oynanır mı?

EA Play dahil degildir diyor FIFA 22 oynanır mı?
Alma onu 100 kişiye sattıkları hesabı herkese satmaya çalışıyolar ea playdeki hiç bi oyunu oynayamazsınız hatta normal xbox oyunlarının onlinesi bile çalışmayabilir

Hocam bende 1 aylık kod var ama buradan satmam doğru olur mu bilemem. Bir kural ihlal edilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…