SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 2 Ekim 2024 #1 Persona 3 oynuyorum ve hala bitmedi. Bitirmek istiyorum ama yarın Game Pass bitiyor. Ucuza alabileceğim bir yer var mıdır? Daha önce Game Pass aboneliğim oldu.
Persona 3 oynuyorum ve hala bitmedi. Bitirmek istiyorum ama yarın Game Pass bitiyor. Ucuza alabileceğim bir yer var mıdır? Daha önce Game Pass aboneliğim oldu.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 2 Ekim 2024 #2 İtemsatış'tan bir bakının derim. 2 aylık almıştım ama 1 ay sonunda kestiler bağlantıyı falan şikayet ettim dikkat edin yine de.
İtemsatış'tan bir bakının derim. 2 aylık almıştım ama 1 ay sonunda kestiler bağlantıyı falan şikayet ettim dikkat edin yine de.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 2 Ekim 2024 #3 wreksia dedi: İtemsatış'tan bir bakının derim. Genişletmek için tıkla... Tamam, link atar mısın? Bakın demekle olmuyor. Çoğu hiç gamepass kullanmayanlar için.
wreksia dedi: İtemsatış'tan bir bakının derim. Genişletmek için tıkla... Tamam, link atar mısın? Bakın demekle olmuyor. Çoğu hiç gamepass kullanmayanlar için.
T tryone Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 Yeni bir hesap aç. 14 gün 1 dolar. Sonra da kendi hesabını ana hesap yap. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2024
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 3 Ekim 2024 #5 tryone dedi: Yeni bir hesap aç. 14 gün 1 dolar. Sonra da kendi hesabını ana hesap yap. Genişletmek için tıkla... Satın aldığım kartın o bölgeden olması gerekiyor. İşe yaramadı.
tryone dedi: Yeni bir hesap aç. 14 gün 1 dolar. Sonra da kendi hesabını ana hesap yap. Genişletmek için tıkla... Satın aldığım kartın o bölgeden olması gerekiyor. İşe yaramadı.