RommeLL Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Ucuza GTA 5 keyi alınır mı? Ve nereden alınır?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 2 Kasım 2023 #2 En mantıklı seçim indirimdeyken almak. Normal fiyatından biraz daha ucuz key bulabilme şansın vardır Kinguin eTail gibi sitelerde fakat indirimli fiyatın altından almak biraz zor gibi. Artı 0 Eksi
En mantıklı seçim indirimdeyken almak. Normal fiyatından biraz daha ucuz key bulabilme şansın vardır Kinguin eTail gibi sitelerde fakat indirimli fiyatın altından almak biraz zor gibi.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 Alınmaz. Hala var mı bilmiyorum ama bazı kişiler Epic hesapları satıyorlar 10 20 TL karşılığında. Bulursanız öyle alırsınız. Artı 0 Eksi
Alınmaz. Hala var mı bilmiyorum ama bazı kişiler Epic hesapları satıyorlar 10 20 TL karşılığında. Bulursanız öyle alırsınız.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Kasım 2023 #4 iUgur dedi: Alınmaz. Hala var mı bilmiyorum ama bazı kişiler Epic hesapları satıyorlar 10 20 TL karşılığında. Bulursanız öyle alırsınız. Genişletmek için tıkla... O hesapları çok fazla kişilere satma ihtimalleri var. Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Alınmaz. Hala var mı bilmiyorum ama bazı kişiler Epic hesapları satıyorlar 10 20 TL karşılığında. Bulursanız öyle alırsınız. Genişletmek için tıkla... O hesapları çok fazla kişilere satma ihtimalleri var.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 WosTidReis dedi: O hesapları çok fazla kişilere satma ihtimalleri var. Genişletmek için tıkla... Güvenilir kişilerden alırsanız böyle bir durum olmuyor. Zamanında buradada satanlar vardı ama ellerinde var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
WosTidReis dedi: O hesapları çok fazla kişilere satma ihtimalleri var. Genişletmek için tıkla... Güvenilir kişilerden alırsanız böyle bir durum olmuyor. Zamanında buradada satanlar vardı ama ellerinde var mı bilmiyorum.