Arkadaşlar bir yerde 90 TL'ye GTA 5 buldum. Ama pek güvenmedim. Orijinal GTA 5 lazım. 200 TL bütçem var. İndirimli falan biliyor musunuz hiç?
FiveM gireceğim.
Arkadaşlar bir yerde 90 TL'ye GTA 5 buldum. Ama pek güvenmedim. Orijinal GTA 5 lazım. 200 TL bütçem var. İndirimli falan biliyor musunuz hiç?
FiveM gireceğim.
FiveM gireceğim.
Güvenilir değil. Ne olarak verdiklerini epic'ten mi steam'den mi oladuğunu bile yazmamışlar. Bu tarz durumlarda geri çekebiliyorlar oyunu siz aldıktan sonra.
Güvenilir değil. Ne olarak verdiklerini Epic'ten mi Steam'den mi oladuğunu bile yazmamışlar. Bu tarz durumlarda geri çekebiliyorlar oyunu siz aldıktan sonra.
FiveM gireceğim.
Online oynanmaz bunun yerine itemsatış gibi sitelerden gta 5 hesabı al mümkünse epic games al steam hesaplarını çekiyorlar ben kendimkini öyle aldım 5 aydır kullanıyorum