Ucuza hesap aldım çalınır mı?

279683

Hectopat
Arkdaşlar UczPre üstünden demir hesap aldım 5TL'ye. Oynadım Bir Sorun yok gibi.
Bazıları demiş 6 ay sonra hesabım gitti filan.
Siteden almış olan birisi varsa söyliyebilir mi?
Bu hesap 5-6 aya gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz ayağına insanları kandırıyorlar. Böyle firmalar için yalan paralı olsa kredi çekerler yine söylerler. Zaten öyle hesaplarda çalıntı olmaması mucize. Zaman veremez kimse ama vakti geldiğinde hesabınız daha öncesinde de olduğu gibi çalınıp başkasına satılacaktır.

Kendimden örnek vereyim. 3 ay önce falan ufak bir kanal vardı YouTube'da çekiliş yapıyordu öylesine katıldım. Her ne kadar Minecraft oynamasam da :/ çekiliş bana çıktı. Hesaba girdim iyi hoş da 3 ay sonra işte yaklaşık 1 hafta önce şifresinin değiştiğini söyledi. Giremedim. Anlayacağınız çalındı. Aynı olay neredeyse.

5 liraya hesap aldıysanız, hesabın siz de duracağı gün sayısı en fazla 1 hafta, sonra bi anda kaybolur, bir daha bulamazsınız, ama UczPre'den 15 TL'ye hesap alıpta çalınmayan arkadaşım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz işin içinde olan biri olarak söyleyeyim, tamamen şans işi. Hesaplar zaten çalıntı oluyor. Bu fiyatlara orijinal bulamazsınız. Eğer hesap sahibi tekrar hesabına girmek isterse gider sizdeki hesap.

Bu fiyata hmmm. Yüksek ihtimalle çalıntıdır ama umutsuzluğa kapılma o kişinin merhametine bağlıdır.

Ben alıyorum ir yerden çok ucuz.Ama ayda 1 oyun girmiyor ve değiştiriyorum.Allak bullak oldum.Garantisi varsa iyidir fakat benimki gibi duruma kaçarsan para kıy ve orjinalini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…