Aradaki yaklaşık 8 bin liralık farkı siz vereceksiniz sanırım?iPhone 11 almanızı önermem, çünkü çok eskide kalmış bir model. Onun yerine iPhone 12 alın.
Öneri yapıyorum kardeşim. iPhone 11 alıp kazıklanmasını istemiyorum.Aradaki yaklaşık 8 bin liralık farkı siz vereceksiniz sanırım?
Kazıklanmasını istemiyorsanız aradaki 8 bin lira farkı verin o zaman? Konu sahibinin durumu olup olmadığını bilmeden neden öneri yapıyorsun, belki ödeyemeyecek? Ayrıca konu sahibi telefon önerisi istememiş, satın almak için taksitli ve ucuz yer önerisi istemiş.Öneri yapıyorum kardeşim. iPhone 11 alıp kazıklanmasını istemiyorum.
Tamam kardeşim.Kazıklanmasını istemiyorsanız aradaki 8 bin lira farkı verin o zaman? Konu sahibinin durumu olup olmadığını bilmeden neden öneri yapıyorsun, belki ödeyemeyecek? Ayrıca konu sahibi telefon önerisi istememiş, satın almak için taksitli ve ucuz yer önerisi istemiş.
Kazıklanmasını istemiyorsanız aradaki 8 bin lira farkı verin o zaman? Konu sahibinin durumu olup olmadığını bilmeden neden öneri yapıyorsun, belki ödeyemeyecek? Ayrıca konu sahibi telefon önerisi istememiş, satın almak için taksitli ve ucuz yer önerisi istemiş.
Babam iPhone alacak. Ticari kart da var. Hem ucuz hem de taksitli nereden alınır?
iPhone 11 önermem sıfır olarak satıldığı fiyat kazık resmen.
12 alabilseydi iPhone 12 nereden alınır diye konu açardı.Ticari kartımız var demiş neden 18 bin lira verip iPhone 11 alsın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.