Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #11 iReassess dedi: Böyle bir şey yapılabiliyor reis. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Android'de yapılabiliyor.
iReassess dedi: Böyle bir şey yapılabiliyor reis. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Android'de yapılabiliyor.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.220 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #12 Linics dedi: Hayır sadece Android'de yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyledir.
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #13 iReassess dedi: Kesinlikle öyledir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam.
iReassess dedi: Kesinlikle öyledir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.220 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #14 Linics dedi: Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI atma vardı şu an ne durumda bilmiyorum ancak bazı yerlerde pasaport işini hallediyorlar.
Linics dedi: Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI atma vardı şu an ne durumda bilmiyorum ancak bazı yerlerde pasaport işini hallediyorlar.
Y yigittx13 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 11 10 Temmuz 2023 #15 Bi arkadaştan duyduğuma göre e sim ile imei kaydı olmadan 1.5 yıl kullanılıyomuş doğrumudur acaba Emre20 dedi: Yurt dışından alıp IMEI klonlayabilirsin ucuza yapan yerler var. Genişletmek için tıkla... scnt25 dedi: iPhone'lara IMEI atılamaz veya klonlanamaz. Genişletmek için tıkla... Linics dedi: Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam. Genişletmek için tıkla... Linics dedi: Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam. Genişletmek için tıkla... iReassess dedi: Hocam IMEI atma vardı şu an ne durumda bilmiyorum ancak bazı yerlerde pasaport işini hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaştan duyduğuma göre e sim ile imei kaydı olmadan 1.5 yıl kullanılıyomuş doğrumudur acaba
Bi arkadaştan duyduğuma göre e sim ile imei kaydı olmadan 1.5 yıl kullanılıyomuş doğrumudur acaba Emre20 dedi: Yurt dışından alıp IMEI klonlayabilirsin ucuza yapan yerler var. Genişletmek için tıkla... scnt25 dedi: iPhone'lara IMEI atılamaz veya klonlanamaz. Genişletmek için tıkla... Linics dedi: Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam. Genişletmek için tıkla... Linics dedi: Nasıl yapılabiliyor söylede bizde ucuza iPhone alalım hocam. Genişletmek için tıkla... iReassess dedi: Hocam IMEI atma vardı şu an ne durumda bilmiyorum ancak bazı yerlerde pasaport işini hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaştan duyduğuma göre e sim ile imei kaydı olmadan 1.5 yıl kullanılıyomuş doğrumudur acaba
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #16 yigittx13 dedi: Arkadaşlar iPhone istiyorum ama 11'e de 25bin vermek istemiyorum. Geçenlerdede IMEI harcı oldu 20000. yani başka yolu yok mudur 30000 TL altına iPhone 14 13 almanın? Genişletmek için tıkla... İkinci el 12 Pro Max'ya da 12 Pro alabilirsin.
yigittx13 dedi: Arkadaşlar iPhone istiyorum ama 11'e de 25bin vermek istemiyorum. Geçenlerdede IMEI harcı oldu 20000. yani başka yolu yok mudur 30000 TL altına iPhone 14 13 almanın? Genişletmek için tıkla... İkinci el 12 Pro Max'ya da 12 Pro alabilirsin.
Mamizx0 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 80 11 Temmuz 2023 #17 Merhaba bunun gibi sayfalar güvenilir mi öne çıkanlarda falan insanlar hep orijinal falan demiş sizin fikirlerinizide bekliyorum. iReassess dedi: Hocam IMEI atma vardı şu an ne durumda bilmiyorum ancak bazı yerlerde pasaport işini hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_0879.png 386,8 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba bunun gibi sayfalar güvenilir mi öne çıkanlarda falan insanlar hep orijinal falan demiş sizin fikirlerinizide bekliyorum. iReassess dedi: Hocam IMEI atma vardı şu an ne durumda bilmiyorum ancak bazı yerlerde pasaport işini hallediyorlar. Genişletmek için tıkla...
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.233 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2023 #18 yigittx13 dedi: Bir arkadaştan duyduğuma göre eSIM ile IMEI kaydı olmadan 1.5 yıl kullanılıyormuş, doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Yanlış. Her yıl 4+4 ay kullanabilirsin.
yigittx13 dedi: Bir arkadaştan duyduğuma göre eSIM ile IMEI kaydı olmadan 1.5 yıl kullanılıyormuş, doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Yanlış. Her yıl 4+4 ay kullanabilirsin.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.220 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #19 Mamizx0 dedi: Merhaba bunun gibi sayfalar güvenilir mi öne çıkanlarda falan insanlar hep orijinal falan demiş sizin fikirlerinizide bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunların geneli dolandırıcı almayın, aldırmayın.
Mamizx0 dedi: Merhaba bunun gibi sayfalar güvenilir mi öne çıkanlarda falan insanlar hep orijinal falan demiş sizin fikirlerinizide bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bunların geneli dolandırıcı almayın, aldırmayın.