Ucuza Kaliteli Mouse Pad Satan N11 Firması Güvenilir mi?

TrimasQue

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar mouse pad almayı düşünüyorum araştırma yaparken şöyle bir ilanla karşılaştım:
Corsair Mm300 Extended Mousepad - Ch-9000108-ww - n11.com

SS ve Corsair'in pahalı mouse padlerini satıyorlar. Soru sordum bana ürünü yırt dışından getirdiklerini ve düşük karla firma adını duyurmak için sattıklarını söylediler. Kutu ve bandroll de yokmuş. Sanırım değil ürün çakma bence. Bilgisi olan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce n11'den alışveriş yapmıştım çok güvenilir bir site önüne gelen satılık eşya veremiyor bir firma olman gerekiyor. eğer 3 gün geçmezse iade edebiliyorsun sanırım iade kurallarına bakabilirsin.

Daha önce n11'den alışveriş yapmıştım çok güvenilir bir site önüne gelen satılık eşya veremiyor bir firma olman gerekiyor. eğer 3 gün geçmezse iade edebiliyorsun sanırım iade kurallarına bakabilirsin.
n11 biliyorum dostum. Bilgisayarımı klavyemi hatta defacto alışverişlerimide oradan yapıyorum. Lakin satıcı farkı oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı