Hyoudou İssei Kun
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
Malum kış geliyor bende uygun fiyatlı birkaç parça kıyafet almak istiyorum. Öncelikle boyum 180 göğüs bel ve kalça olculerim 90-110 arasında.
İlk olarak paraşüt kargo pantolon istiyorum.
2. olarak bir ceket.
Ve son olarak bir iki sweatshirt.
Beğendiğim ürünler oldu ama LC mağazasında istediğim pantolonu bulamadım. ( internetten baktım) eğer olsaydı 125₺ ve %10 indirim olacaktı ve biraz uyguna gelecekti. Neyse size tarzım olan linkleri atayım sizde öneride bulunun.
www.lcwaikiki.com
www.lcwaikiki.com
Bu tarz ürünler olacak. Bu cekete ne deniyor bilmiyorum ama üstünde ny yazan yeşil ceketler ve bu tip bayağı hoş gözüküyor. Pantolonu da siz önerirseniz iyi olur.
Not: %10 yerinde %25 indirim var LC firmasında.
İlk olarak paraşüt kargo pantolon istiyorum.
2. olarak bir ceket.
Ve son olarak bir iki sweatshirt.
Beğendiğim ürünler oldu ama LC mağazasında istediğim pantolonu bulamadım. ( internetten baktım) eğer olsaydı 125₺ ve %10 indirim olacaktı ve biraz uyguna gelecekti. Neyse size tarzım olan linkleri atayım sizde öneride bulunun.
Kolej Ceket - LC WAIKIKI - 899,99 TL
Yeni Siyah Rahat Kalıp Uzun Kollu Erkek Kolej Ceket size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3AD60Z8-CVL
Sweatshirt - XSIDE - 499,99 TL
Yeni Siyah Bisiklet Yaka Uzun Kollu Dungeons & Dragons Baskılı Erkek Sweatshirt size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3EM77Z8-CVL
Bu tarz ürünler olacak. Bu cekete ne deniyor bilmiyorum ama üstünde ny yazan yeşil ceketler ve bu tip bayağı hoş gözüküyor. Pantolonu da siz önerirseniz iyi olur.
Not: %10 yerinde %25 indirim var LC firmasında.