Ucuza Minecraft Java Edition nasıl alınır?

t5bingusr9

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5-12500 3.0 GHz 4.6 GHz 18MB LGA1700P

Biostar B660MX/E DDR4 LGA1700p

Palit RTX3060 DUAL 12GB 192Bit GDDR6(LHR)

Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16

500 GB Adata M. 2 SSD

500 GB Harddisk

650W Güç Kaynağı
Arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi Sosyaller.

Şimdi şöyle bir durum var:
Ben yaklaşık 1 yıldır Xbox Game Pass Ultimate abonesiyim ve gelen son zamlardan sonra artık bana yeter geldi.
Game Pass'ten de en çok oynadığım oyun Minecraft'Ti.

Ben şimdi Minecraft almak istiyorum ama yine çok pahalı geliyor. Daha ucuza alabileceğim bir yöntem varsa söyler misiniz? Not: Sadece Java Edition oynamak için alacağım.

Var tabii ama tavsiye etmem baştan uyarıyorum.

Belli siteler var duymuşsunuzdur ucuza hesap satıyor.

Var tabii ama tavsiye etmem baştan uyarıyorum.

Belli siteler var duymuşsunuzdur ucuza hesap satıyor.

O hesaplar daha cok 2 gün oynayıp bırakmak icin.
Ucuza alma yöntemleri 1-2 ay idare eder sonra ise verdiginiz paraya yazık olur zamlanmadan önce almanız lazımdı.

Microsoft Store'dan almak en mantıklısı sadece Java istesen de hem becdrock hem Java Edition birlikte geliyor hem orijinal olduğu için ömür boyu rahat kullanırsın.

Hocam hiç ucuza falan uğraşma al kendi sitesinden.

Zamanında Xbox'dan alın demekten dilim damağımız kurumuştu.200 TL'idi artık satılmıyor.

Son düzenleme:
Yayıncılar ile anlaşan internet sitelerinde ucuza satılıyor. Hem yasal şekilde. Bir problem yok. ETail'de bunlardan biri. Altta linkini bıraktım hocam.

Düzeltme: Minecraft for Windows Xbox'da satıştan kaldırılmış maalesef bunu dışında satın alınacak bir yer bilmiyorum.

Son düzenleme:

Hocam o Xbox konsolu icin fiyat.

Normal fiyatı 500 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…