U Ulakein Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 GreatestOfAlltimes dedi: Aynı sitelerden benim de ağzım yandı, 60TL bayılmıştım 5 yıl önce, hesap 2 hafta sonra gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bunun zaten tamamen şans işi olduğunu biliyorum. Sadece tecrübesi olanlar nerelerden alışveriş yapmış diye sormak istedim.
GreatestOfAlltimes dedi: Aynı sitelerden benim de ağzım yandı, 60TL bayılmıştım 5 yıl önce, hesap 2 hafta sonra gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bunun zaten tamamen şans işi olduğunu biliyorum. Sadece tecrübesi olanlar nerelerden alışveriş yapmış diye sormak istedim.
U Ulakein Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #12 Ellie Williams dedi: Bana kötü yol gelmiş derken? Bu sitenin de farklı bir şey yaptığını mı sanıyorsunuz? Kendiniz dediniz e-posta şifre veriyor diye. Kim €23 olan bir oyunu ₺20'ye verir ki? Aklınızı kullanın biraz. Çocuklarla uğraşmak cidden zor. Genişletmek için tıkla... Dostum biraz sakin olmalısın. Merak etme herkes neyin ne olduğunu biliyor. Amacım o hesabın tamamen bende kalması değil. Sadece zevkimi alıp çıkmak bu kadar.
Ellie Williams dedi: Bana kötü yol gelmiş derken? Bu sitenin de farklı bir şey yaptığını mı sanıyorsunuz? Kendiniz dediniz e-posta şifre veriyor diye. Kim €23 olan bir oyunu ₺20'ye verir ki? Aklınızı kullanın biraz. Çocuklarla uğraşmak cidden zor. Genişletmek için tıkla... Dostum biraz sakin olmalısın. Merak etme herkes neyin ne olduğunu biliyor. Amacım o hesabın tamamen bende kalması değil. Sadece zevkimi alıp çıkmak bu kadar.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 18 Aralık 2020 #13 Orijinal nereden alınacağı belli. Onun dışındaki yerlerin ne olduğu veya olacağı belli değil. Bunu siz de biliyorsunuz. Tecrübe mi istiyorsunuz? İyi tecrübesi olan da var, kötü tecrübesi olan da. Bu kadar tecrübe yeterli.
Orijinal nereden alınacağı belli. Onun dışındaki yerlerin ne olduğu veya olacağı belli değil. Bunu siz de biliyorsunuz. Tecrübe mi istiyorsunuz? İyi tecrübesi olan da var, kötü tecrübesi olan da. Bu kadar tecrübe yeterli.