Merhaba Y, eni bir hazır sistem aldım. Windows 10 deneme surumu var ama güvenlik ve özelleştirme bakımından kotu oldugu ıcın lısans almak ıstıyorum. Ucuza OEM key satan yerlerden alınır mı? Ve alınırsa hangi yerden alınır?
Not: Acaba OEM key aldıktan sonra başka birininmi hesabı geliyor yoksa kendi Microsoft hesabınıza mı?
Not2: Bütün Windows özelliklerini veriyor mu? (güvenlik vb.)
Merhaba Y, eni bir hazır sistem aldım. Windows 10 deneme surumu var ama güvenlik ve özelleştirme bakımından kotu oldugu ıcın lısans almak ıstıyorum. Ucuza OEM key satan yerlerden alınır mı? Ve alınırsa hangi yerden alınır?
Not: Acaba OEM key aldıktan sonra başka birininmi hesabı geliyor yoksa kendi Microsoft hesabınıza mı?
Bence alınır ben aldım sorunsuz kulanıyorum Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
burdan almıştım. İlk başta etkinleştirilmiş kod vermişlerdi desteğe yazdıktan sonra etkinleştirilmemiş bir kod gönderdiler.
Crackle vs uğraşmak yerine uygun fiyata OEM key almak en mantıklısı. Ben hem Windows hem ofisi o şekilde kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.
Merhaba yeni bir hazır sistem aldım. Windows 10 deneme surumu var ama güvenlik ve özelleştirme bakımından kotu oldugu ıcın lısans almak ıstıyorum. Ucuza OEM key satan yerlerden alınır mı? Ve alınırsa hangi yerden alınır?
Not: Acaba OEM key aldıktan sonra başka birinin mi hesabı geliyor yoksa kendi Microsoft hesabınıza mı?