Ucuza Online Project Zomboid nereden alınabilir?

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Merhaba kardeşimle Online porject zomboid oynamak istiyoruz fakat Steam'de 10 dolar çok pahalı başka nereden ucuza satın alabilirim? Lan üzerinden ortak serverde oynayacağız.

İndirim günlerinde indirime giriyor merak etme sadece biraz bekle ben Steam TL yken almıştım 32 liraydı indirme girerse 50 TL civarı olacağını düşünüyorum.

İndirim günlerinde indirime giriyor merak etme sadece biraz bekle ben Steam TL yken almıştım 32 liraydı indirme girerse 50 TL civarı olacağını düşünüyorum.

İndirimdeydi birkaç gün önce indirimli halı 7 dolar falandı gene çok geldiği için almamıştım umarım dediğin gibi 50 TL seviyelerine iner.

50 TL olması imkansız Project Zomboid hep %33 indirime giriyor.

Cok üzücü almayacağım o zaman çünkü yüzde 33 indirim çok az ya bir de hem kendime hem kardeşime almam gerekiyor başka bir siteden alabilir miyim?

Hep %33 geldiğine emin misin hocam çünkü ben daha düşük fiyatlara indirme girdiğini hatırlıyorum. Ya da hiç bunlarla uğraşmayıp bir arkadaşının aile paylaşımı açmasını isteyebilirsin.

Arkadaşlarımın hiçbirinde oyun yok fakat oyunu kendi hesabıma alsam aile paylasimi ile kardeşimle oynayabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı