Steam Ucuza RDR 2 nereden alınabilir?

Nays ile %20 geri ödeme alınabilindiğini arkadaşlar söylemiş zaten ben ufak bir ekleme yapayım.

Yeni üyeyseniz ilk para yüklemenizde 20TL hediye veriyor.

1-8 Kasım arasında bir arkadaşınızın davet kodu ile kaydolursanız size 50 TL arkadaşınıza 50 TL toplamda 100 TL yatıyor(5 gün içinde)

Satın alımdan sonra kazı kazan hakkı kazanıyorsunuz en az 5 TL de oradan çıkıyor.

Tüm bu bonus paralar ile 250-300 civarına alabiliyorsunuz ama ödeme yaparken 460 lira isteyecek.

Alamazsin. En ucuz Steam. Nays kart kullanirsan, %20 cashback alabilirsin. 370 gibi bir seye gelir.
Eki Görüntüle 2004693

Bu arada Epic'te sahipsin zaten sadece basarim icin tekrar almaya sence de cok gerek var?

Bu görsel hangi siteden? Yararlı bir siteye benziyor.

Son düzenleme:

Artık finansal işlemlere para vermiyor, kolayca borç alıyor, üstüne bol bol da hediye para kazanıyoruz! Sen de Nays'a gel, birlikte kazanalım.

https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=ca9553da-11fe-4dd2-b1ca-667ed51af900

"Hesabı açtıktan sonra 100 TL'lik alışveriş yapmanız gerekiyor. Hesaba ilk yükleme de 20 TL, 100 TL'lik alışveriş sonrası da 50 TL hediye geliyor (cashback ile). Steam'den bir şey alırsanız %20 geri ödeme alıyorsunuz. Bu durumda, 500 TL'lik alışveriş, 20 TL yatırım bonusu, 50 TL benim davet kodumun avantajı ve %20 cashback ile Steam fiyatini 330 TL'ye kadar düşürebilir.

Sayın Technopat yetkilileri, amacım arkadaşa yardım etmek, referans paylaşmak, reklam yapmak vb. diye cezalandırmazsanız sevinirim.

"Dipnot: Her ay yalnızca 100 TL indirimden faydalanabilirsiniz. Benim önerebileceğim şey ise bu kodu kullanarak ailenizin veya tanıdığınızın numarası ve T.C. kimlik numarası ile tekrar kayıt olup aynı işlemi tekrarlayarak 330 TL'ye denk getirebilirsiniz 500 TL'lik oyunları.

Başarımları, Rockstar'ın uygulamasına bağlı olduğu için Rockstar Launcher üzerinden de yapabilirsin.

Steam'de gözükmesi daha güzel Epic Games'te gözükmüyor bile ben oynadığım şeylerin görünmesini seviyorum.

Eki Görüntüle 2004692

Bence 460 TL değer gibi %100 başarım kasacaksın sanırım bir de değecektir bu fiyata.

Değeceğini bilirim fakat harçlığım ile alacağım için onu almaya yetişemiyorum 15'inde alıyorum paramı

Zaten Epic'te olan bir oyunu almak hiç ama hiç mantıklı değil sadece para kaybı.

Benim Steam'de 64 tane oyunum var Epic Games'te 250 falan olması lazım kendimde satın alım yaptık 1500TL'lik ve o 64 oyunun 50taneside Epic Games'te var oynadığım oyunlar oynadığım oyunda ne kadar başarım yaptığımı ve ne kadar oynadığımı görmeyi seviyorum o yüzden mantıksız değil.

Epic'te de ne yapıp yapmadığını görüyorsun.

nasıl oluyor tam olarak, hesap satışımı yoksa key şeklinde mi?
O tarz uygulamaları tavsiye etmem. Bana sorarsan forumda bile alım satım yapılmamalı. Gönderilen gift çalıntı bir kart ile gönderiliyorsa hesabın riske girer.

Ben de hem Epic hem Steam'den aldım ama ikisine de 90 lira civarı vermiştim. Şu an ki fiyatla değmez. Epic'ten oyna gitsin.

Yılbaşı etkinliğini bekleyin derim ama şu an para yatırın dolara geçiyoruz.

Bayağı önceleri Epic'ten almıştım bende, birkaç gün önce Steam'den tekrar aldım. Sanırım ve maalesef şu an en ucuz Steam gibi duruyor. Daha düşeceğini sanmıyorum. Yapıştır gitsin.

PlayStation'da en ucuz oluyor indirimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…