B Baran166 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz ki Steam dolara gecti ve bende bir eşeklik edip 99 TL olan Ready or Not'u almadım. Şımdı 30 dolar oldu alamıyorum. Steam key olarak alabileceğim bir site önerisi yapabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2024
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Steam dolara gecti ve bende bir eşeklik edip 99 TL olan Ready or Not'u almadım. Şımdı 30 dolar oldu alamıyorum. Steam key olarak alabileceğim bir site önerisi yapabilir misiniz?
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 18 Ocak 2024 #2 Kendi sitelerinde tam sürüm öncesi bayağı güzel fiyattan satılıyordu ama o da geçti artık, maalesef ucuza alabileceğin bir yer yok.
Kendi sitelerinde tam sürüm öncesi bayağı güzel fiyattan satılıyordu ama o da geçti artık, maalesef ucuza alabileceğin bir yer yok.
B Baran166 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #3 TR-whovian dedi: Kendi sitelerinde tam sürüm öncesi bayağı güzel fiyattan satılıyordu ama o da geçti artık, maalesef ucuza alabileceğin bir yer yok. Genişletmek için tıkla... CoD MW1'i satan ucuz bir yer var mı?
TR-whovian dedi: Kendi sitelerinde tam sürüm öncesi bayağı güzel fiyattan satılıyordu ama o da geçti artık, maalesef ucuza alabileceğin bir yer yok. Genişletmek için tıkla... CoD MW1'i satan ucuz bir yer var mı?