Ucuza Robux nereden alırım?

polar star

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Biliyorsunuz önceden Roblox'tan Microsoft Store üzerinden ucuz bir şekilde Robux alınabiliyordu fakat doların bu kadar fırlamasından ve zamlardan ötürü Roblox oraya el attı ve artık oradaki fiyat orijinali Roblox'tan daha pahalı artık bizde kendimize yeni yeni çareler aramaya başlıyoruz hiç tarzım değildir fakat bir ucuz Robux sitesi buldum ismi de trendeobux diye bir site. Sizce oradan Robux alınır mı? Bu site hakkında bilgisi olan veya güvenilir bir site önerisi olan bana paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhaba. Biliyorsunuz önceden Roblox'tan Microsoft Store üzerinden ucuz bir şekilde Robux alınabiliyordu fakat doların bu kadar fırlamasından ve zamlardan ötürü Roblox oraya el attı ve artık oradaki fiyat orijinali Roblox'tan daha pahalı artık bizde kendimize yeni yeni çareler aramaya başlıyoruz hiç tarzım değildir fakat bir ucuz Robux sitesi buldum ismi de trendeobux diye bir site. Sizce oradan Robux alınır mı? Bu site hakkında bilgisi olan veya güvenilir bir site önerisi olan bana paylaşabilir mi?
Microsoft ve Roblox'un kendisi disinda guvenilir bir yer yok.

O siteyi bilmiyorum ama 400Robux 8,45TL diyor. 2 ekmek parası sonuçta, risk alınabilir.

Bunun dışında Google play üzerinden indirip oradan alabilirsin. Sadece 40 robuxta çalışıyor. 40 robux 49 cent ama satın al dediğinde 1,79TL'den alıyorsun. Fazlasıyla karlı.

O siteyi bilmiyorum ama 400Robux 8,45TL diyor. 2 ekmek parası sonuçta, risk alınabilir.

Bunun dışında Google play üzerinden indirip oradan alabilirsin. Sadece 40 robuxta çalışıyor. 40 robux 49 cent ama satın al dediğinde 1,79TL'den alıyorsun. Fazlasıyla karlı.
O site uzerinden odeme almaya kalkisirsa, kart bilgilerini ele gecirecektir. Ekmek parasi degil mesele. Sanal kart olusturup da kaziklanabilirsiniz bu kadar merakliysaniz tabii.

Konu sahtecilik değil duyduğuma göre Roblox Roblox dışından satın alınan gruplardan birbirine Robux gönderen kişileri tespit edip kalıcı şekilde banlıyormuş eğer öyle bir şey olursa 2014'den bugüne kadarki bütün emeğim gider. Benim korkum o

Konu sahtecilik değil duyduğuma göre Roblox Roblox dışından satın alınan gruplardan birbirine Robux gönderen kişileri tespit edip kalıcı şekilde banlıyormuş eğer öyle bir şey olursa 2014'ten bugüne kadarki bütün emeğim gider. Benim korkum o

Hocam tespit edemezler binlerce grup var. Binlerce Robux gönderiliyor.

Konu sahtecilik değil duyduğuma göre Roblox Roblox dışından satın alınan gruplardan birbirine Robux gönderen kişileri tespit edip kalıcı şekilde banlıyormuş eğer öyle bir şey olursa 2014'den bugüne kadarki bütün emeğim gider. Benim korkum o
Eğer risk almak istemiyorsanız dediğim gibi Google Play üzerinden satın alabilirsiniz. 50Cent'lik ürünü 1,79TL'ye alıyorsunuz. Neredeyse 8TL karınız var.
1662160783098.png 1662160803474.png

Bu arada videolarına baktım sitenin, bu videoda 3 saat önce birisi yorum atmıştı gelmediğine dair. Bugün almış ve gelmemiş. Az önce sayfayı yeniledim ve yorumu silmişler. Ayşe Güler gibi bir şeydi sanırım ismi, soy adından emin değilim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Eğer risk almak istemiyorsanız dediğim gibi Google Play üzerinden satın alabilirsiniz. 50Cent'lik ürünü 1, 79TL'ye alıyorsunuz. Neredeyse 8TL karınız var.
Eki Görüntüle 1505352Eki Görüntüle 1505353

Bu arada videolarına baktım sitenin, bu videoda 3 saat önce birisi yorum atmıştı gelmediğine dair. Bugün almış ve gelmemiş. Az önce sayfayı yeniledim ve yorumu silmişler. Ayşe Güler gibi bir şeydi sanırım ismi, soy adından emin değilim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kanalın adını başka bir videonun yorumunda görmüştün o kanalın sahibi için o sitenin sahibi diyorlar bu arada bende Android yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı