Ucuza satılan FIFA 23 hesapları alınır mı?

SuprasızAdam

Hectopat
Daha fazla  
Bazı oyun hesabı vb. satılan sitelerde 20 TL'ye FIFA 23'lü Steam hesapları gördüm Online yok ama kariyer falan var o güzel sizce alınır mı?

Bazı oyun hesabı vb. satılan sitelerde 20 TL'ye FIFA 23'lü Steam hesapları gördüm Online yok ama kariyer falan var o güzel sizce alınır mı?

Zamanında 3 TL'ye almıştım o hesaplardan. Alınır bir süre idare eder sizi ama patlayabiliyor satıcı güvenli ise yeni hesap verir.

Dostum uzun süre oynarsın yasak olmasa paylaşırdım crack tool kullanmasını bilirsen aşırı kolay bir şey

Satıcının güvenli olması önemli. 1 günde hesap gidilebilir ama 5 ay da sizi idare edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…