rdrenthusiast Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Merhaba internette sitelerde 25 TL gibi fiyatlarda GTA 5'li Epic hesabı satılıyor almayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum hesabın mailini ve şifresini değiştirsem satıcı hesabı geri alabiliyor mu?
Merhaba internette sitelerde 25 TL gibi fiyatlarda GTA 5'li Epic hesabı satılıyor almayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum hesabın mailini ve şifresini değiştirsem satıcı hesabı geri alabiliyor mu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Ağustos 2022 #2 Her türlü geri alinabiliyor. Calinan hesaplar nasil geri alinabiliyorsa bu da öyle. Destek ekibine ticket atmak yetiyor.
Her türlü geri alinabiliyor. Calinan hesaplar nasil geri alinabiliyorsa bu da öyle. Destek ekibine ticket atmak yetiyor.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 rdrenthusiast dedi: Merhaba internette sitelerde 25 TL gibi fiyatlarda GTA 5'li Epic hesabı satılıyor almayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum hesabın mailini ve şifresini değiştirsem satıcı hesabı geri alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... GTA 5 zaten şu an Steam'de 75TL bence uygun hiç o işlere girmenize gerek yok.
rdrenthusiast dedi: Merhaba internette sitelerde 25 TL gibi fiyatlarda GTA 5'li Epic hesabı satılıyor almayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum hesabın mailini ve şifresini değiştirsem satıcı hesabı geri alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... GTA 5 zaten şu an Steam'de 75TL bence uygun hiç o işlere girmenize gerek yok.
SirC Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 Hiçbir şekilde hesap alım satım işlerine girme. Geri almak çok kolay
rdrenthusiast Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #5 SirC dedi: Hiçbir şekilde hesap alım satım işlerine girme. Geri almak çok kolay. Genişletmek için tıkla... Takaly dedi: GTA 5 zaten şu an Steam'de 75TL bence uygun hiç o işlere girmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... reptile dedi: Her türlü geri alinabiliyor. Calinan hesaplar nasıl geri alinabiliyorsa bu da öyle. Destek ekibine ticket atmak yetiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler para yatırabilirsem Steam'den alacağım. Takaly dedi: GTA 5 zaten şu an Steam'de 75TL bence uygun hiç o işlere girmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ne zamana kadar indirimde? Son düzenleme: 27 Ağustos 2022
SirC dedi: Hiçbir şekilde hesap alım satım işlerine girme. Geri almak çok kolay. Genişletmek için tıkla... Takaly dedi: GTA 5 zaten şu an Steam'de 75TL bence uygun hiç o işlere girmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... reptile dedi: Her türlü geri alinabiliyor. Calinan hesaplar nasıl geri alinabiliyorsa bu da öyle. Destek ekibine ticket atmak yetiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler para yatırabilirsem Steam'den alacağım. Takaly dedi: GTA 5 zaten şu an Steam'de 75TL bence uygun hiç o işlere girmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ne zamana kadar indirimde?