fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 25 Ocak 2022 #11 İtem satıştan 10TL'ye 2aylık gamepas almıştım güvenilirdi.
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 25 Ocak 2022 #12 ceos dedi: Herhalde yanlış anladınız hocam hesabım gidip gitmediğini sormuyorum aynı anda birden çok kişi aynı hesapta offline oynayabiliyor mu diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela Steam de aile paylaşımı özelliği var, aynı anda 2 kişi bir hesap ile oynayamıyor. Diğer uygulamar hakkında bilgim yok.
ceos dedi: Herhalde yanlış anladınız hocam hesabım gidip gitmediğini sormuyorum aynı anda birden çok kişi aynı hesapta offline oynayabiliyor mu diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Mesela Steam de aile paylaşımı özelliği var, aynı anda 2 kişi bir hesap ile oynayamıyor. Diğer uygulamar hakkında bilgim yok.
ceos Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #13 caliskan0221 dedi: Mesela Steam de aile paylaşımı özelliği var, aynı anda 2 kişi bir hesap ile oynayamıyor. Diğer uygulamalar hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
caliskan0221 dedi: Mesela Steam de aile paylaşımı özelliği var, aynı anda 2 kişi bir hesap ile oynayamıyor. Diğer uygulamalar hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.