F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #11 Hesap değil de bazı oyun keyleri ucuz oluyor japan olanlar forumda konusu vardı hatta Spider-Man 2 500 lira şu an. Türkiye de deli gibi hesap satıldığına eminim. Son düzenleme: 30 Haziran 2024
Hesap değil de bazı oyun keyleri ucuz oluyor japan olanlar forumda konusu vardı hatta Spider-Man 2 500 lira şu an. Türkiye de deli gibi hesap satıldığına eminim.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #12 furkan12 dedi: Bilmiyorum ne yapacağız bazı yabancı insanlar da oyun fiyatlarından şikayetçi Game Pass gibi sistem geliştirmeleri gerekli bence. Genişletmek için tıkla... Plus var kanka PlayStation da kimseninmi haberi yok
furkan12 dedi: Bilmiyorum ne yapacağız bazı yabancı insanlar da oyun fiyatlarından şikayetçi Game Pass gibi sistem geliştirmeleri gerekli bence. Genişletmek için tıkla... Plus var kanka PlayStation da kimseninmi haberi yok
G gamixti043 Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #13 uygr12 dedi: Plus var kanka PlayStation'da kimseninmi haberi yok Genişletmek için tıkla... Var hocamda çok pahalı be artık
uygr12 dedi: Plus var kanka PlayStation'da kimseninmi haberi yok Genişletmek için tıkla... Var hocamda çok pahalı be artık
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #14 gamixti043 dedi: Var hocamda çok pahalı be artık Genişletmek için tıkla... Gamepassde aynı ben tam geçen sene deluxeyi 450 TL ye aldım bu sene 2700 fen yeniledim
gamixti043 dedi: Var hocamda çok pahalı be artık Genişletmek için tıkla... Gamepassde aynı ben tam geçen sene deluxeyi 450 TL ye aldım bu sene 2700 fen yeniledim
Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #15 furkan12 dedi: 350-450 lira arası hesaplar görüyorum, muhtemelen bunlar paylaşımlı hesaplar gibi ama amacına ulaşır mı, konsoluma bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesapları alırsın ama eğer adamlar şikayet vb ederlerse PS ban yiyorsun diye biliyorum daha detaylı bilen vardır illa hiç almadım almam da bence sende alma gidip 2.el kutulu oyun alıp sonra geri satarsan yine aynı mantık oluyor.
furkan12 dedi: 350-450 lira arası hesaplar görüyorum, muhtemelen bunlar paylaşımlı hesaplar gibi ama amacına ulaşır mı, konsoluma bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesapları alırsın ama eğer adamlar şikayet vb ederlerse PS ban yiyorsun diye biliyorum daha detaylı bilen vardır illa hiç almadım almam da bence sende alma gidip 2.el kutulu oyun alıp sonra geri satarsan yine aynı mantık oluyor.