Ucuza seçkin hesap satılan site önerisi

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
CS:GO'da ucuza seçkin hesap alabileceğim siteler var mı? Varsa söyleyebilir misiniz?

Steam hesabı alsanız bile orijinal sahibin hesabı elinizden alması çok kolay. Paranız boşa gidiyor kısacası. Ana hesabınıza alın seçkini parası çıkıyor zaten.

Eğer 2.el Steam hesabı alırsan başına gelebilecek senaryoyu yazayım;
İlk alışveriş yapılan kart numarasının son 4 rakamı ilk e-posta ve birkaç bilgi daha girerek elinden alır hesabı, ruhun bile duymaz. Sana satar ama 3 5 gün sonra hesap elinden gider kimseye bir şey de kanıtlayamazsın ve 2.el hesapların ucuza satılamasının en temel sebeplerinden biri çalıntı hesap olmasıdır. Tavsiyem değildir. İlle de alacaksan GameSatış, İtemsatış gibi sitelere düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da ucuza seçkin hesap alabileceğim siteler var mı? Varsa söyleyebilir misiniz?
Kendin al en kötü ihtimalle 6 aya çıkar paran ama bak en kötü her zaman kötü istemleri geldiğini var sayarsak.

Hocam bulasmayın o işlere. Yaklaşık 5 ay önce 250 TL'ye aldim. Kasalarin hicbirini satmadim şu anda envanter 520 TL civarı. Ama her hafta bol bol oynadım onu da söyleyeyim.

Facebook gruplarında Steam hesabına %20 ya da %30 indirimli satanlar var oradan alabilirsin ama parayı ilk atma, sitelerden alma çoğu hesabı geri alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…