Çözüldü Ucuza sovyet maskesini nerden temin edebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277662

Kilopat
Makaleler
5
Dostlar sırf güzel gözüktüğü için alıyorum. En fazla 60 TL verebilirim. Şunlara benzer bir şeyler arıyorum.
.

.

Bu arada konuyla ilgisiz ama şunu kullanan oldumu hoş duruyor gibi.
.

Baskın niye olsun durup dururken? Gayette açıklarsın kardeşim ortalık coronodan kırılıyor önlem amaçlı aldım dersin, yada bir savaş filan çıkarsa tedbir amaçlı kendime böyle set kurdum dersin.

Şu hoşuna gidebilir. Ayrıca "steampunk gas maskesi" şeklinde aratırsan güzel şeyler çıkabiliyor.
Bunlar cidden çok güzel.
Baskın niye olsun durup dururken? Gayette açıklarsın kardeşim ortalık coronodan kırılıyor önlem amaçlı aldım dersin, yada bir savaş filan çıkarsa tedbir amaçlı kendime böyle set kurdum dersin.
Örnek verdim, durup dururken baskın olacak diye bir şey yok. Ayrıca herhangi bir suçtan evini ararlarsa bulurlar ve sorarlar diye söyledim.

Şu hoşuna gidebilir. Ayrıca "steampunk gas maskesi" şeklinde aratırsan güzel şeyler çıkabiliyor.

Hocam cadılar bayramı maskelerinden alacağım. Onunla idare ederim artık.
Tüm güzel maskeler aliexpressteymiş.

Karizmatik mi? Hocam hortlaklara benziyor bu maske. Stalker oyunundaki radyasyondan nasibini almış kekolara benziyor.

Bence karizmatik. Orta çağdaki veba doktorlarının giydikleri de öyle. Güzel maskeler.

Arkadaşlar gp-5 sovyet tipi gaz maskesi arayanlar için yazıyorum. Bu maskenin filtresinde asbest bulunur (asbest kanserojen ve çok tehlikeli bir maddedir) ayrıca sonuçta soğuk savaş dönemi ürünleri radyasyon vb. olabilir. Ama illa alacağım diyorsanız gp-5 tipi ile uyumlu olan polish p-5 veya cff3 tipi yeni nesil sağlıklı filtrelerden alıp takmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…