Ucuza Steam key satan site önerisi

BaGaR

Decapat
Daha fazla  
Ucuza Steam key alabileceğim site önerileri var mı?

Kabasakal ve İtemsatış sitelerini şu an kullanıyorum. Onlar dışında gerçekten ucuza satan güvenilir siteler önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kabasakal ve İtemsatış sitelerini şu an kullanıyorum. Onlar dışında gerçekten ucuza satan güvenilir siteler önerebilir misiniz?
Oyuncustore en ucuz key satan site ama Key almayın derim çok rezil ve berbat oyunlar çıkıyor o 3 liraya 6 poşet alırım daha kara geçerim

Oyuncustore en ucuz key satan site ama Key almayın derim çok rezil ve berbat oyunlar çıkıyor o 3 liraya 6 poşet alırım daha kara geçerim
Ben direk oyun keylerinden bahsettim aslında. Undertale steam key tarzı satılan. Steame göre baya ucuza satanlar var

Hangi oyunlara bakıyorsunuz?

Hangi oyunlara bakıyorsunuz?
Mesela Dave the driver alcam. Şuan steamde indirimde, daha ucuza bir yerde varsa oradan alcam. Pek umudum yok ama yeni çıkan split fiction oyununu da ucuza bir yerden bulabilirsem almayı düşünüyorum.

%3 indirim kodu : CD3KEY

İndirim kodu bulamadım

%13 indirim kodu : GGD13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…