3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 27 Ocak 2022 #1 Başlığa ne yazsam bulamadım harbiden böyle bir şey mümkün mü bu kadar ucuza telefon satın almak? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2022
Başlığa ne yazsam bulamadım harbiden böyle bir şey mümkün mü bu kadar ucuza telefon satın almak? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
siyahgondol Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Ya böyle şeyler bence çok legal olmuyor üretim fazlası ürünleri falan alıyorlar yani kaçak oluyor çoğu. Kim niye iyilik için aynı ürünü o fiyata satsın
Ya böyle şeyler bence çok legal olmuyor üretim fazlası ürünleri falan alıyorlar yani kaçak oluyor çoğu. Kim niye iyilik için aynı ürünü o fiyata satsın