Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #1 Merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs. gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bir şekilde alabilirim?
Merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs. gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bir şekilde alabilirim?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası / Gaming.Gen.TR bu sitelerden alabilirsin.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası / Gaming.Gen.TR bu sitelerden alabilirsin.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Hangi şehirdesin ?
Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #4 Taeones dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası / Gaming.Gen.TR bu sitelerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu siteler tekli satış yapıyor hocam toplu ucuz almak istiyorum ben kampanya dışında buradan iyi fiyat çıkmazki.
Taeones dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası / Gaming.Gen.TR bu sitelerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu siteler tekli satış yapıyor hocam toplu ucuz almak istiyorum ben kampanya dışında buradan iyi fiyat çıkmazki.
7 777174 Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 461 20 Haziran 2025 #5 Karusd dedi: Bu siteler tekli satış yapıyor hocam toplu ucuz almak istiyorum ben kampanya dışında buradan iyi fiyat çıkmazki. Genişletmek için tıkla... Üreten şirketten alacaksınız o zaman.
Karusd dedi: Bu siteler tekli satış yapıyor hocam toplu ucuz almak istiyorum ben kampanya dışında buradan iyi fiyat çıkmazki. Genişletmek için tıkla... Üreten şirketten alacaksınız o zaman.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 20 Haziran 2025 #6 777174 dedi: Üreten şirketten alacaksınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Açıkçası dediğiniz gibi öyle olacak sanırım. Dediğim sitelerde de indirimli ürünlerde oluyor.
777174 dedi: Üreten şirketten alacaksınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Açıkçası dediğiniz gibi öyle olacak sanırım. Dediğim sitelerde de indirimli ürünlerde oluyor.
Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #7 777174 dedi: Üreten şirketten alacaksınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Taeones dedi: Açıkçası dediğiniz gibi öyle olacak sanırım. Dediğim sitelerde de indirimli ürünlerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Alibaba nasıldır mesela.
777174 dedi: Üreten şirketten alacaksınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Taeones dedi: Açıkçası dediğiniz gibi öyle olacak sanırım. Dediğim sitelerde de indirimli ürünlerde oluyor. Genişletmek için tıkla... Alibaba nasıldır mesela.
7 777174 Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 461 20 Haziran 2025 #8 Karusd dedi: Alibaba nasıldır mesela. Genişletmek için tıkla... Eğer kendi fason teknoloji markanızı kurmak istiyorsanız mantıklı bir seçim. Çin'den alır üstüne kendi markanızı bastırırsınız.
Karusd dedi: Alibaba nasıldır mesela. Genişletmek için tıkla... Eğer kendi fason teknoloji markanızı kurmak istiyorsanız mantıklı bir seçim. Çin'den alır üstüne kendi markanızı bastırırsınız.
T Tufan Bey Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 144 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:MSI RTX 5080 İşlemci:AMD Ryzen 7 9700x 3.80Ghz Anakart:Msi B650 Ram:(2x16)32 Gb ram Patriot Viper Venom Rgb DDR5 6000MHz SSD:Lexar LNM610 PRO 2 TB Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #9 Karusd dedi: Merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs. gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bir şekilde alabilirim? Genişletmek için tıkla... İncehesap.
Karusd dedi: Merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs. gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bir şekilde alabilirim? Genişletmek için tıkla... İncehesap.
Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 748 Çözümler 3 20 Haziran 2025 #10 777174 dedi: Eğer kendi fason teknoloji markanızı kurmak istiyorsanız mantıklı bir seçim. Çin'den alır üstüne kendi markanızı bastırırsınız. Genişletmek için tıkla... Kasa işlemci soğutucusu falan olarak çok sorun çıkacagını düşünmüyorum hocam fiziksel ürünler sonucta.
777174 dedi: Eğer kendi fason teknoloji markanızı kurmak istiyorsanız mantıklı bir seçim. Çin'den alır üstüne kendi markanızı bastırırsınız. Genişletmek için tıkla... Kasa işlemci soğutucusu falan olarak çok sorun çıkacagını düşünmüyorum hocam fiziksel ürünler sonucta.