Arkadaşlara internette görüyoruz 10 TL 20 TL gibi rakamlara Windows 10 satıliyor bunlar bir sıkıntı yaratıyor mu ve alanlar varsa bana link atabilir mi Windows 10 Pro için?
Webtekno incelemesini yapmıştı bir sıkıntı bulmamışlardı ama tek kullanımlık üretildikleri için format atmanız gerekirse bir daha satın almanız gerekiyor.
Webtekno incelemesini yapmıştı bir sıkıntı bulmamışlardı ama tek kullanımlık üretildikleri için format atmanız gerekirse bir daha satın almanız gerekiyor.
Hayır, Windows 10'un kurulu olduğu bilgisayar harici başka bir bilgisayarda kullanamazsınız. Defalarca format atsanızda aynı bilgisayara, aynı key numarasını yine kullanabilirsiniz.
Daha önce bir çok kez kullandım hiç bir sorun yaşamadım ama format sonrası gidiyor, bilginiz olsun.Tavsiye Link 10 DK içinde mail adresinize gönderiyorlar kodu.
EDİT: Format sonrası gitmediğini söylüyor arkadaşlar fakat ben temiz kurulum yaptıktan sonra gitmişti.
Hayır tekrardan almasına gerek kalmıyor anakarta işleniyor, anakart değiştirmediği sürece kullanabiliyor. Ben N11'den almıştım geçen sene hala kullanıyorum sorun yok.
@Fatihkb5859 Alakası yok key anakarta gömüldüğü için istediğin kadar format at silinmez. Keyi bir kere girdikten sonra bir daha işin olmaz key ile falan.
@APR Aferin bunu yapın da ondan sonra sisteme niye virüs bulaştı diye ağlarsınız buralarda.
Retail ve OEM olmak üzere iki çeşit KEY satabilirler. Key retail ise bi' köşede saklaman gerek çünkü format attıkça sürekli girmen gerek. Key OEM ise tek sefer girmen yeterlidir.