Ucuza Windows 10 Home OEM key nereden alınabilir?

Aynen sorunsuz calışıyor şimdilik. Uzun bir süre sıkıntı olacağını sanmıyorum. Nasıl olsa hediye geldi zaten. KMSAuto kullanıyordum eskiden ondan bin kat daha iyidir. .

Aynen sorunsuz calışıyor şimdilik. Uzun bir süre sıkıntı olacağını sanmıyorum. Nasıl olsa hediye geldi zaten. KMSAuto kullanıyordum eskiden ondan bin kat daha iyidir. .

Gerekirse tekrar al bu keylerden ihtiyacın olduğunda ama sakın KMSpico kullanma. En azından bilgisayarını seviyorsan. Pek bir şey yapmıyor gibi duruyor ama içten çürütüyor bilgisayarı.

Gerekirse tekrar al bu keylerden ihtiyacın olduğunda ama sakın KMSpico kullanma. En azından bilgisayarını seviyorsan. Pek bir şey yapmıyor gibi duruyor ama içten çürütüyor bilgisayarı.
Aynen zaten fiyatlarda uygun. Bundan sonra KMS vb. kullanmam. Kaspersky kullanıyordum trial reset programı kullanarak. Yani deneme süresi bitince deneme süresini sıfırlıyor ve tekrardan 30 gün beleşe kullanıyordum. Onu bile kurmadım bu sefer tertemiz bilgisayar.

Bu konuda çok bilgili olmamakla birlikte KMSpico'yu Office programları için kullanmakta sıkıntı var mı?

Evet.. Gelelim serüvenin sonuna. Şimdi lisans alacak arkadaşlar bu konuyu baştan aşağıya okursalar az çok kafalarında birşeyler oluşur diye tahmin ediyorum. Evet dün @NobodyAnymore arkadaşımıza bir lisans alalım dedik. Hesaplı da aldık fakat hani gerçekten ucuz etin yahnisi olayı. @24099 arkadaşımızın dediği gibi Lisans Anahtarı MAK çıktı.
Bugün bir kaç kez daha ardım. Tekrar mail falan attım fakat nafile. Bu da bize ders oldu. Dikkatli olmak gerekiyor. İlgi ve mesajlarınız için teşekkürler. Ürünün açıklama kısmındaki yazılar ne olacak peki destek veriyoruz yazmışlar oraya. Tamam bende destek istiyorum. 10-15 kez aramama rağmen maalesef. Neyse buradan da aldık dersimizi. Teşekkürler.. Bu arada @Crims0n St0rm arkadaşım ürünü patlayana kadar kullanacağız artık yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…