Ucuza Windows 10 lisansı alınır mı?

Gittigidiyor'dan 50 TL'ye Key almıştım. Ben memnunum bir sorununa rastlamadım.

İşin komik tarafı format atan bilgisayarcı KMSpico kullanarak lisanslamış. KMSpico olmasına rağmen lisansın süresi bitiyor olarak görünmesi biraz garip geldi bana. Acaba bilgisayar bir şekilde KMSpico'yu sildi de böyle bir şeyle mi karşılaştım bilmiyorum. Şimdi key alsam format atmadan keyi kullanmamda bir sorun olur mu?

9₺'ye Pro lisansı aldım isterseniz linkini atabilirim. GG üzerinden aldım bu arada.

Sorun olur.
Format atarken key ister orada girersin diye biliyorum.
Ben de öyle biliyorum ama yüklediğim oyunları falan bir daha yüklemekle uğraşmak istemiyorum. Bu zamana kadar bir sorun olmadı bilgisayarımda. Biraz daha bekleyeceğim sanırım. Belki şu süre doluyor bildirimi de kendiliğinden yok olur.
9₺'ye Pro lisansı aldım isterseniz linkini atabilirim. GG üzerinden aldım bu arada.
Olabilir en azından almaya karar verdiğimde aklımda bir fikir olur.

İnceleyeceğim birazdan, teşekkür ederim yardımınız için.

Alinacak keyler kirek programlarının ürettiği keyler. Yasal değil, orjinal değil. Ama iş yapıyor o ayrı.

Alinacak keyler kirek programlarının ürettiği keyler. Yasal değil, orjinal değil. Ama iş yapıyor o ayrı.
KMSpico gibi zararlı bir yazılım bilgisayarımıza girmiyor en azından değil mi? Bence o yüzden tercih edilmesi daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…