Ucuza Windows 11 Pro Lisans nereden bulabilirim?

• Konuyu başlatan Hylex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 491

Hylex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CMD'den KMS sunucuları ile Windows'umu etkinleştirmek istemiyorum aynı zamanda orijinal lisans falan diye binler lira bayılmak istemiyorum. İnternette 10-20 TL'ye lisans aldıklarını söyleyenler var nereden alıyorlar bildiğiniz güvenli lisans var mı?

CMD'den KMS sunucuları ile Windows'umu etkinleştirmek istemiyorum aynı zamanda orijinal lisans falan diye binler lira bayılmak istemiyorum. İnternette 10-20 TL'ye lisans aldıklarını söyleyenler var nereden alıyorlar bildiğiniz güvenli lisans var mı?

Ben buradan aldım, 5 dakika sonra wp üzerinden kodu attılar. Hala sorunsuz çalışıyor.

Buradan aldım, hiçbir sorun yaşamadım.

Epttavm'de var öyle dediğin lisanslar. Çoğu volume_mak ama yine de iş görüyor.
Volume Mak güvenilir
Hocam kullandıktan uzun bir süre sonra lisansı boşa düşebilir mi?

Sağlam lisanstan alabilirsiniz Windows 10 ile Windows 11 arasında fiyat farkı olduğu için Windows 10 Lisans anahtarı alabilirsiniz Windows 11'de sorunsuz çalışıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı